_Feslegennn__34 Gokceulcay Durum çıkmazsa diye çok silik şimdi eşimi de ümitlendirmek istemiyorum yedisine kadar beklemek daha mantıklı sanki 🥹
ikizprensesannesi @_Feslegennn__34 Bu testler çok hassas ben bunda çıkan çoook silik çizgiyle emin olamamıştım öğrendim demeyim çok silikti çünkü emin değildim😂 Ama olmayınca hiç çıkmıyor var bence kan verin🌸
_Feslegennn__34 ikizprensesannesi Sizinki de mi böyle çok çok silikti ay inşallah benimki de öyle çıkar hayırlısıyla🥹
gocebeanne _Feslegennn__34 bizce ikinci çizgi görünüyor inşallah kanda da çıkar. Test avcısı olduk burada 😂😂 çift çizgisini görmediğimiz anne kalmasın
_Feslegennn__34 gocebeanne ayyy inşallah bende o annelerden biri olurum sizin gibi uzmanlardanda onay aldıysam tamamdir o zaman 😍😍😅🥹
Mrv-Aksy Yildiz_20 benim 1 günüm geçti az önce test yaptım Sizin ilk test gibi baya silik çıktı ya var ile yok arası 🥹 inşallah vardır
Mrv-Aksy Yildiz_20 1 gün geçti yA kızımda kaç gün sonra yaptığımı hatırlamıyorum 🥹 meraktan çatladım 🤣
_Feslegennn__34 Kubra5816 31 de yaptım sorun olcanı sanmıyorum ama cokkkk silik onda emın değilim işte
Kubra5816 _Feslegennn__34 birdaha yap canım emin ol benimde silikti ben 4 kere yaptım görene kadar da inanmadım yani 😂😂