Sidelya_ _Feslegennn__34 çok silik var gibi ama daha adet gününüze baya var az sabırla bekleyin bakalım inşaAllah vardır
HelloooMomy Görüyorum ama gördüğüm seyy gölge mi emin olamadım yaaa. Sanki tam o kısma testin gölgesi geliyor. Daha ışıklı bir alanda tekrar çeker misin detaylı bakalım ❤️☺️ İnşallah gordugum bebiş cizgisidir
_Feslegennn__34 HelloooMomy Var ama çok silik zor görünüyor inşallah vardır yine hayal kırıklığı yaşamam olursa çok mutlu olucam 7 ocakta test yapıcam ve 7 ocakta doğum günüm 😍🥹çok güzel bi hediye olur benim için
Yildiz_20 _Feslegennn__34 normal testmi yoksa erken gebelik testimi ben normal test yapdım sizin gibi 1 hafda kala böyle çıkdı adetimden bir hafda keçdikden sora yine yapdı o zaman tam kızardı
Sidelya_ _Feslegennn__34 korkmayın bu olmazsa bı dahaki ay olur sabırla duayla bekleyin stres yaptıkça insan olmuyor sürekli düşündükce bende öyle olmuştu ne zaman takmadım akışa bıraktım öyle hamile kaldım 😊
Gokceulcay _Feslegennn__34 Ben 2 gün önce test yapmıştım silik çizgi bile yoktu 2 gün sonra yaptım çizgi cıkmıştı☺️
HelloooMomy _Feslegennn__34 ayyy inşallah vardır canım benim ❤️😍 Ama çokta silik durmuyor ki gayet net benim gördüğüm 😍 benim testten daha net 😂
Duygumsu _Feslegennn__34 madem öyle o zaman sağlık ocağında 2 gün sonra test verin 7 ocakta sonuçlar çıksın hediyenizi alınn
Busragurpinar _Feslegennn__34 insallah canım Emin olamiyorsan bir iki gün bekleyip testi tekrarla istersen ✨
Ummuhnm _Feslegennn__34 acele etme canım vardır inşallah öğrensen erken bu sefer insan sitres oluyor ne zaman görecem keseyi kalp atışını falan diyorsun adet günün geçince kan ver derim bende yeni öğrendim hamileyim dualarım isteyen herkese olsun 🤲🏻❤️
_Feslegennn__34 Duygumsu Adet günümü bekleyip tekrar tes yapim emin olup öyle kan vermek istiyorum çünkü eşimde Ümitlenip çıkmadigin da hem o çok üzülüyor hemde ben çok üzülüyorum o yüzden beklemek daha iyi gibi geliyor ya
Duygumsu _Feslegennn__34 doğum günümde yapıcam dediniz ya onun için söyledim idrar yapacağınıza kan testi yapın diye
RukiyeMM Benim testimde çok belirgindi ama doktora gittim görünmedi kese inşallah sizde olumlu sonuclanir
HelloooMomy _Feslegennn__34 bir de ben bu testler erken gebelik testi değil diye biliyorum. İstersen eczaneden bir iki tane erken gebelik testi al varsa onda kesin çıkar hayatım. Prodoctor çok iyi test olarak. Değerim 7.68 iken gösterdi kendini. İnşallah güzel haberler alırsın ❤️
_Feslegennn__34 HelloooMomy Yok zaten bu erken gebelik testi değil normal bir kız ben bunu 31 de falan vardı yaptım o erken gebelik testini almadım merkeze çok uzak adet günümü bekleyeceğim yine bu testim var onu da çıkar diye umut ediyorum inşallah vardır canım 🥹