SusamG sscan18 en başından beri Cahit beye gidiyorum çok memnunum.Randevuları yoğun bir doktor.Çok nazik ve ilgili.
Seac SusamG bende ilk kez ona gideceğim 35 haftalık hamileyim dr beyi çok övüyolar ama doğum sonrası ebeler felan çok ilgili ne değiller diyolar emzirme konusun da hiç etrafınızda böyle bir duyum aldınız mı
Arzukrmt SusamG aslında bende nagihan sarıya gidiyorum çokta beğeniyorum aslında ama fiyatlar yükselebilir dediler
esya59 Arzukrmt merhaba ben de nagihan hanıma gitmeyi düşünüyorum, muayene ve doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı?
Grkmplt Arzukrmt 1100 lira sanirim muayene sendika indirimi ile 850 veriyorum ben dogum icin de mayıs görünüyor benimki ama bilgilenmek icin sorduğumda gecen ay ikiz gebelik icin 25 dediler tabi bu fiyat mayısa kadar kac olur bilmiyorum
Enur12 Grkmplt Ben iki gün önce Özgüç hocanın doğum paketini sordum 35 bin dediler muayene ücretine de 2200 dediler siz ne zaman gittiniz en son acaba
gizem-cbn Selinay04 ilk Şeyma Dağlıtuncezdi şu anda da Emrah Göçer’e gidiyorum doğumuma sen gel günü ben veririm dedi 🤷♀️
Selinay04 asiyeisk muayene ne kadar bende mehmet karahançer e gittm bi kaç defa renkli ultrason için gidicem 1 seferliğine doktor bakıyorum
gizem-cbn Selinay04 gayet hoş sohbet sıcakkanlı biri zaten Şubat’ta doğumum var daha yeniyseniz o zamanda deneyimleyip paylaşım yaparım 🤣🤣