3438FG Minigiim-vebenn52 Kız benim doktorun verdiğinide sgk karşılamıyor ki zaten 😂 helali hoş olsun bebeğime yeterki yarasın ama 280 tl vermiştik yanlış hatırlamıyorsam 😂
Minigiim-vebenn52 3438FG aslında 25 ten sonra düzenli kullanmak gerekiyormuş erken doğumu önlüyormuş . Ben mesela 34 te nst girdim çok minik sancıların var magnezyumu kullanmaya devam et bu sancılar çoğalmasın dedi doktor
1palyaco 3438FG bende günde iki tane kullanıyorum 🙄 onun yerine benimde maden suyu kullanasım var ama yeterli alamam doktor daha iyi bilir diye ben hapa devam edeceğim en azından aldığım kutuyu bitireyim , sonrasına bakarız .
Zeynepkrkytlli 3438FG aslında en iyisi o bence benim doktor ilaç yazmayı çok seviyo heralde suram agriyo diyorum tamam şunu da yazıyorum diyo direk
3438FG Minigiim-vebenn52 He iyi barii isterse 300 400 olsun babasının umrunda değil gidip alıp geliyor 😂 Bazen diyorum ben desem unutursun çocuk için olunca hiç aklından çıkmıyor gidip alıp geliyorsun diyorum. O da çünkü o benim çocuğum diyor gülüyor 😂😂
3438FG Minigiim-vebenn52 Yaaaa valla doktorum hiç bahsetmedi böyle birşeyden. Sadece maden suyu iç en iyi magnezyum o dedi 🤷🏻♀️
Zeynepkrkytlli 1palyaco ben de böyle düşünüyorum ama kramplarim başladı maden suyu da içiyorum iki gündür Bu sefer de fazla mı olur ki
Zeynepkrkytlli 1palyaco sanırım 15.haftada başlamıştım şu an 17+6yım Magnezyum magosit OMEGA da regenesis Sizinkiler neler
Zeynepkrkytlli Serendipity16 ah sonunda buldum ben gibi birini Ben de bel fıtığından şüpheleniyorum 17+6yim ama 1aydir çok kötüyüm yürüyemiyorum oturup kalkamıyorum topalliyorum sizde de var mı bunlar Kimsede yok bu da beni korkutuyo
Serendipity16 Zeynepkrkytlli evet var benim belim her gün ağrıyor zaten bir saat ayakta kalsam belim kopacak gibi ağrıyor bu yüzden daha ilk haftalarda bile çok ağrım oluyordu sürekli dinlenmeye çalışıyorum. Hamilelik öncesi böyle bir şikayetiniz var mıydı ? Benim hamilelik öncesi de şikayetlerim vardı emar ve tomografi çektirmiştim orada ortaya çıktı fıtık oldu 2 ay sonra falan da hamile olduğumu öğrendim ilerleyen aylarda karnım büyüdükçe ne yapıcam bilmiyorum kas gevşetici ilaç falan da kullanmıyoruz maalesef
3438FG Zeynepkrkytlli Yok doktorum gerekmedikçe öyle çok ilaç yazma taraftarı değil. En iyi magnezyum maden suyu der hep. Gerçekten hiçte sıkıntı çekmedim çok şükür. Çok nadir oluyor ama o da bir zahmet yani 32 haftalığım ağırlaştım.
Zeynepkrkytlli Serendipity16 arada sırada bı belim takılıyordu ama arada oluyordu Bu kadar topallayacak kadar hiç olmadı Daha önce ortopediye gitmiştim fıtık olabilir deyip başka bölüme yonlendirmisti ama gitmemiştim keşke gitseydim şimdi mr da cekilemem Siz de topallama ayak sürüme oluyo mu peki
Zeynepkrkytlli Serendipity16 benim belimden ziyade sol kalçama doğru oluyo o yüzden topalliyorum sanırım sizde de var mı topallama
Serendipity16 Zeynepkrkytlli genel cerrahi bakıyor fıtığa ben direkt oraya gitmiştim keşke gitseydiniz. Yok çok şükür bacağıma pek ağrı vurmuyor