Canan9756  Kızlar 3 gün önce test yaptım silikte olsa bi çizgi çıktı bugün tekrarladım hiç çizgi çıkmadı ikisi de erken gebelik testi ve reglim 5 gün gecikti 😔 Linkten testlere bakabilirsiniz yardımınıza ihtiyacım var
Kardelenylmz Canan9756 silik var kuzum hamilesin hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah❤️
Canan9756 Minigiim-vebenn52 Benim teyzem ebe ilk test hatalı olabilir diyor ama ben ne yapacağımı bilemedim offf bebegim olsun istiyorum
Minigiim-vebenn52 Canan9756 hayırlı haber al İnssllah canım yedi gün sonra kan ver en neti kan sonucu
Kardelenylmz Canan9756 istersen acile git kan ver canım ben de ilk testim de negatif Di 3 gün sonra yaptık böyle silik çıkmıştı kan vermiştim ama bekleyemedim hemen yapmıştın yaptıktan yarım saat sonra beta sonucunun 62 olduğunu öğrenmiştim
Canan9756 Beyzab95 Bende aynısını söyledim çünkü görünmeyecek kadar çok Silikti ilk başta ben sonra eşim gördü sonra iyice netleşti. Ama bugün hiçbirşey yok .
Canan9756 Beyzab95 Evet bugün çizgi falan çıkmadı ama ilk yaptığımda idrarımı direk üstüne yaptım bunda kabın içerisinde ki idrara soktum