Ozlemkaan Bursa Nev Esentepe yılbaşından önce 15 bindi şimdi ne kadar bilen var mı acabaa muayeneler de artmış 😔 orada düşünüyordum doğumu ama galiba olmayacak
Eddaa57 Elifshn04 valla öyle asıl şuan ki zamlar korkutuyo beni bakalım bi iki güne gidicem kim bilir kaç derler 😁
Annesii23 Eslem2112 Silivri Anadolu Hastanesi muayene 900 doğum 25 bin olmuş iki doğum şekli de aynı fiyat
Tugce-89 sevvalcik ben bugün gidince sordum 2023 den fiyat söylediler daha 2024 fiyatlarına geçilmedi dedi normal doğum 8 bin tl zorunlu sezeryan 11 bin tl isteğe bağlı 14 bin tl dedi şimdilik
Hande-o Bursa hayat hastanesi 17.200 şubata kadar sabitlemişler jimer 20 bin di ama zamdan sonra kac oldu bilmiyorum
inarches Hande-o peki hayat hastanesinde belli bir haftadan sonra fiyat sabitleme var mı acaba biliyormusunuz?
Tugce-89 sevvalcik ben özkay hocaya gidiyordum bugün gittiğimde özkay hoca sağlık durumundan dolayı ayrılmış hakkı beye yönlendirdiler
miranatlas sevvalcik bende lale hanıma gitmeyi düşünüyorum ilk defa gidicem internette yorumları iyiydi memnun musun peki
sevvalcik Tugce-89 ona hiç gitmedim zaten iki defa gittim Lale hanıma yeni gebeyim acaba doğum için nasıl bir hastane
Tugce-89 sevvalcik ben özkay hocaya gidiyodum çok iyi bir doktordu şimdide hakkı beye geçtim nasıl bilmiyorum lale hanımıda bilmiyorum nasıldır hastane olarak iyi benim arkadaşlarım orda doğum yaptılar lale hanım nasıl peki ilgileniyormu
Ahseney Songul-12 muayene ücreti ne kadar olmuş birde bu zamlı hali değil mi?Bir daha zam gelmez umarım
Civciv_annesi hasretsisman Çok pahalı ya ben devlete gidiyorum özelde başladım memnun kalmadım devlette Tuncer bey tek geçerim çok memnun kaldim
sevvalcik erikarpuz 2 defa gittim ilgili guleryuzlu birisi 400 TL muayene ücreti yılbaşından sonra ne oldu bilmiyorum ben haftaya gidicem
Ruziya erikarpuz Bende Lale hanımın hastasıyım çok güzel doktor müane ücreti ben sigortalı 400tl ödüyorum. 2024 de güncellenmiş ola bilir