yenianne__ Kubra2707 eltime 14 bin normal doğum demişler o da bu hafta doğum yapacak. İndirim uygularlar mi acaba
Kubra2707 yenianne__ %15 indirim hakkınız var dediler bize onada uygularlar büyük ihtimal hangi doktora gidiyor eltiniz
bukizanne Antalya Vitale için bilgisi olan var mı ? Aralıkta normal 13.000 sezaryen 15.000 demişlerdi. Ocak ayında soran oldu mu ?
BeyzaMerveAydmr Beylikdüzü birinci hastanesinden fiyat alan varmı ben henüz kontrole gitmediğim için fiyat almadım bilgisi olan varsa yazabilirmi
inarches Bursa Yıldırım Doruk Hastanesi doğum ücretleri 11.000tl idi.Yılbaşından sonra 20.000 tl olmuş
YsmAtk Cemre44 yılbaşına girmeden iki hafta önce doğum paketi aldım vm medikalparktan 35.500 dü. Aralık 1 de yeni zam gelmiş. Yılbaşından sonrada gelicek diyorlardı geldi mi bilmiyorum.
Hatiicesyun Gzm07 Allah yardımcımız olsun Sagsaglim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah ama hemen hemen aynıdır galiba fiyatları
hasretsisman Safiye2 sezeryan olacak 🙈💖 amiin inşallah bütün bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallah 💖🌸
Bebeklerim1228 Ben Eskişehir Batıkent ümit hastanesine gidiyorum muayane ücreti 900 oldu doğum parası da 30 bin şuan güncel olarak 🥲 Eşime dediğimde doğurma çocuğu içinde tut demişti hahahah adam şoka uğramıştı 😂😂
Eddaa57 Elifshn04 valla öyle asıl şuan ki zamlar korkutuyo beni bakalım bi iki güne gidicem kim bilir kaç derler 😁