Cemile91 baab1 inşallah ceyhun beye gidenler varmı duyduklarınızdan memnun kalanlar benim ilk sezeryan kötü bir tecrübe olmuştu istanbulda özel Bi hastanede burda yeniyim bana yardımcı olabilir misiniz bildiklerini varsa
baab1 Cemile91 görümcem ilkinde akın beyde oldu Ikıncı ceyhun beyde. İyiydi ya maşallah hemen ayaklandı eli hafif galiba😅🫢 işin şakası ben kotu bişe duymadım kendısıyle alakalı. Çiğdem hanıma neden gitmiyorsunuz?
kizannesi16_ Meselayani bu doğru değil canım bende jimere gidiyorum geçen sene 22 binden basalayip 32 bine kadar doğum ücretleri vardı. Doktordan doktora değişiyor. 25-35 bin arası Jimer
Meselayani kizannesi16_ bizim doktorla alakalı olabilir o zaman bu fiyat verildi çünkü dışardan doktorumuz
Cemile91 baab1 doğru kendisi de aynı şeyi dedi ama normal yapanları duydum da elinin hafifliğini ama sezeryanda nasıl duyacan zaten narkoz veriyorlar uyutuyorlar 😇ama inşallah güzel geçer iyi bir doktor motive ediyor yaklaşımı falan iyi sezeryan olanları da duymak istedim açıkcası görümcenizde sezeryan dimi
bbutimar prensesannesi__ arayıp fiyat sordum bugün ama randevuları çok dolu sanırım iki hafta sonraya veriyor nst kan tahlili ücretlerinden haberiniz var mı
prensesannesi__ bbutimar Nst 200 tl dıye duymuştum ama 16 sında randevum var o zaman gırıcem Nst ye tahlilde Doktor’um tahlıl istedi benden ama kendisi dedı sağlık ocağında yaptır idrar kan tatlılı dıye hastaneden istemedi yani ücret dolayısıyla belkide o yüzden tahlil bilmiyorum
prensesannesi__ Cemile91 kız öyle deme sezeryan uyuşukluk geçince herşey bellı oluyor benım eskı Doktor’um ilk doğumda ağzıma sıçmış da benım haberim yokmuş herkesin aynı oluyor sanıyordum meğersem benım sadece çok ağır geçmiş genel anestezi olmuştum ama çok kötüydü 😒
Latifeolgn Merve-betul a life Etimesgut 23 bin ikinci çocuğuma hamileyim ilki devletteydi ağzıma ettikleri için özel istedim inşallah iyi olur
Cemile91 prensesannesi__ benim ilki sezeryandı sizin neyiniz oldu ameliyat sırasında anlam veremedim neden öyle dediniz acaba sezeryanınıza hangi doktor girdi ki vene zaman oldunuz ve ilk doktorunuz kim ikincisi ki m
Merve-betul prensesannesi__ genel anestezi zor oluyomus tamamen uyutulunca annem küçük kardeşimk genel anesteziyle doğurdu
prensesannesi__ Cemile91 benden sonra 3 arkadaşım da genel anestezı ile doğum yaptı yapmamış gibi lerdı hemşireler geliyolar dı agrı kesici takalım dıyolardı mesela hepside acısız en azından benden daha az acısız yasadı ben 1 hafta ilk an ki acıyla kıvrandm 20 dakika indirıldıgım ameliyathanede bekletıldım elım kolum bağlı hemşire doktor yok ulasamıyolar ben bekliyorum öyle sonra hiç bilgi vermeden direkt heldı bırı bayılttı daha ameliyathaneden cıkıyoken uyandırılmaya calıstım odaya alımdım benı fırlattıklar sandım öyle bı acı yani kıvrandım saatlerce ve daha daha fazla bı sürü şey ve hiç bı arkadaşım çevremde kimse böyle olmadı doğumu doktor çok önemli yani medigold Remziye gidiyordum
Betul-97 elmaelmaelma Bende anlamadım ama o zaman sorduğumda kapsamlı dediler. 10 tane muayene, nst, şeker yüklemesi, doğum vs bir sürü şey vardı. Bana sadece doğum, oda süsü, ikram, fotoğraf var dedi
elmaelmaelma Betul-97 sizin ilk sorduğunuz gebelik ve doğum paketiymiş. İkincisi sadece doğum. Ben de her yer zam yaparken orası nasıl indirim yaptı diye şaşırmıştım☺️