Hnd1895 Gixemm doktor tahmini rakam verdi daha fiyatlar netleşmemiştir dedi haftaya hastaneye fiyat görüşmesi için gideceğim yazarım👍
Naslan44 Elifshn04 bende Cem beye gidiyorum yani yine diğer yerlere göre uygun gibi ama tekrar zam gelebilir Mart’a kadar dedi muhasebe
Songul-12 Ahseney 750 TL olmuş zamlı hali bu. Sordum fiyat şubata kadar degişirmi diye değişmez dediler
miranatlas Naslan44 bende gültepe avicenna ya gidiyorum da zamdan önce doğum fiyatı sordugumda doktor mesai saatinde olmazsa doktor için de ek ücret talep etmişlerdi yine öyle mi acaba
Heidihat Selineknclr evet Binnur hanıma gidiyorum gene burdan sormuştum derya için çok sert ilgisiz demişlerdi onu önerdiler gittim baya güzel ilgilendi
YsmAtk Cemre44 yılbaşına girmeden iki hafta önce doğum paketi aldım vm medikalparktan 35.500 dü. Aralık 1 de yeni zam gelmiş. Yılbaşından sonrada gelicek diyorlardı geldi mi bilmiyorum.
Anonimkup aslip7 bilmiyorum ki acaba neye göre verdiler fiyatı bugün kontrolüm var yine sorarım bakalım. Bi de hastanenin kötü yanı herkes aylar öncesinden anlaşma yapabiliyor medicalparkta son kontrolde diyorlar fiyatlar sürekli arttığı için sanırım
fundamuammer Ilba_34 merhaba telefonda medi life doğum ücreti bilgisi vermiyor siz vezneden mi ogrendiniz acaba? Bende Ali Bey’in hastasıyım haftaya randevum var 2024 yılında ne kadar yaptılar öğrenmek için aradım bilgi vermediler de
Cemile91 baab1 tanıdıklarınız varmı orada sezeryan doğumunu yapan 2. Sezeryanınızı falan nasıl geçmiş memnunlar mı ben ceyhun beye gidiyorum banada sezeryan dedi iyi bir doktor ama ameliyatları nasıldır bilmiyorum
baab1 Cemile91 Benim ikinci olucak nasipse. Yüzyılda çiğdem hanımla🌸 gayet rahattım, ebeler hemsıreler ilgiliydi. Doktorumdan zaten çok memnunum🌸 gorumcemde ıkı sezaryen oldu ıkısıde iyi geçti genel olarak memnunuz🌸 umarım sizde memnun kalırsınız🧿
Cemile91 baab1 inşallah ceyhun beye gidenler varmı duyduklarınızdan memnun kalanlar benim ilk sezeryan kötü bir tecrübe olmuştu istanbulda özel Bi hastanede burda yeniyim bana yardımcı olabilir misiniz bildiklerini varsa