Kızlar hikayem aslında çok uzun anlatıp kafanızı şişirme istemiyorum elimden geldiğince özet geçicem okuyanlara şimdiden çok teşekkürler. 28 eylülde sezeryanla doğum yaptım başta herşey iyiydi sonradan iltihap oldu doktor kesti boşalttı vs vs derken toparladım şükür ama bi süre sonra dikişimin üzerinde hafif bi şişlik hissetmeye başladım içerden başta önemsemedim derken doktora gittim fıtık dedi tek tedavi ameliyat dedi detayına girmedi nedir ne değildir hiç bişey bilmeden çıktım odadan ama dünyam yıkıldı gibi hissettim araştırdık derken kesi fıtığı olduğunu öğrendim neyse. Şuan tüm iç dikişlerim açılmış durumda neredeyse aşırı büyüdü fıtığım ameliyat olucam ama ne zaman ilk doktora gittiğimde bu kadar üyik değildi doktorum bekleyebilirsin istersen hemen yaparz vs dedi ben bebeğim için bekleme kararı almıştım ama birden bire dev gibi oldu. Aklımda milyonlarca soru var. Yama tedavisi oluyomuş şimdi o koca yere nasıl yama yapılacak diyelim yapıldı 2. Çocuğun olursa ve sezeryan olursam nasıl olucak sürekli aynı şeyleri mi yaşivam psikolojik olarak o kadar yıpranmış durumdayım ki anlatamam sağlık açısından çok sıkıntı çekiyoruz aylardır maddi manevi çok bitik durumdayım. Etrafınızda yaşayan varmı böyle bir süreç. Yada başınıza geldi mi lütfen birş anlatsın 1 kişi bile olsa içimi bi nebze rahatlatmaya ihtiyacım var. Ameliyattan sonraki hayatım nasıl oluvak birdaha eskisi gibi olabilecek miyim oy oy. Rabbim kimseyi sağlıkla imtihan etmesin çok zor. Kusura bakmayın özet dedim ama yine çok uzun oldu hakkınızı helal edin. Hepinize kucak dolusu sevgiler ❤️❤️