Yukariiiii
DOĞUMDAN HEMEN ÖNCE YAŞADIKLARINIZ🤰🏼
Ben ilk oğlumu 40+6 doğurdum kanama olmuştu sümüksü biraz doktoru çağırdım zaten hastanedeydim 40 haftalıken girdim doktor hemen dogumhaneye götürdü orda açılma olmasını bekledik açılma aksama kadar sadece 2 cm oldu sonra suni sancı verdiler sanah 7’de girdim doğuma gece 00:59 doğdu saat 2 doğru odaya geçtik çocuk ağlıyor nasıl hemşire geldi götürdü enfeksion çıktı küvese aldılar 2 haft orda kaldı hergün hastaneye gidip emzirtordm sonra enefsion bitti çıktık tabi o küvesteyken bende odada keyif yapıyordum 4 kişi vardı hepsi sabaha kdr bebekle ilgilenirken ben uyuyordum 😂😂
Aysemm44 Suni sanci resmen korkulu ruyam su an🥹 O kadar saat bekledikten sonra dinlenmek ilac gibi gelmistir🥰
Sezeryan hazırladılar ben tabi sırtımdan iğne vurdurdum hiç doğuma kadar ağrı hissetmedim ta ki 9 cm açılma olana kadar sonra sancım başladı çocuğun kalp atışı yavaşladı dediler hemen sezeryana alıyoruz hazırlanırken kalp atışı düzeldi normal doğuma devam ettiler zaten o yüzden çocuk enfeksion kaptı çok kaldığı için korkma inş sağ Salim alırsın kucağına
Aysemm44 Cok sukur atlatmissiniz o gunleri 🫶🏻 Insallah herkes saglikla alir bebislerini kucagina🙏🏻
⬆️⬆️
mombutblondie ben yurtdışında yaşıyorum doğumdan 3 gün önce annemle kardeşim geldi. Bir iki gün öyle gezmiştik ama bütün gün kasiklarim agrimisti zaten bütün hamilelik boyunca kasık agrisi çektiğim için durmadım üstünde aksamına da anneme bu çocuk hiç durmuyor anne sürekli hareket ediyor dediğimi hatırlıyorum.sonra ertesi gün Sabah 10 gibi uyandığımda baktım nişan gelmiş hemen hastaneye gitmemiştim evde çektim sancıyı öğlen 2bucuga kadar ama öyle şiddetli ağrılar değildi sonra baktım çoğalıyor ambulansı aradık ambulans gelene kadar benim açıklık 10 cm olmuş ambulansta doğuruyordum 🤣 neyse o masada olmam gereken sürede ambulansta sancı çektim hemen doğum odasına aldılar yarım saat belki 40 dk sonra doğdu kızım annemler arkamızdan hastaneye gelene kadar ben doğurmuştum ama ebe hiç müdahale etmedi sadece eğilip bakıyordu süperden başka bir şey söylemiyordu 🤣 yani doğal doğum olsun diye galiba hala nedenini bilmiyorum. Birkaç pozisyon denetti sadece son anda yırtığım oldu o an en çok canımın yandigi andı bir tek orada eşime söylesene çok yanıyor çıkmıyor diye bağırdım onun dışında kolay bir doğumdu galiba ikincisini daha kolay ve çabuk dogurur demişti ebe benim evde sancı çekip 10 cm açıklıkla hastaneye gitmeme çok şaşırmışlardı insanlar 4.cocugunu doğururken 24 saat önceden buraya geliyorlar bravo demişlerdi 😄
Mervettas Ay masallah gercekten ne kadar guzel bir dogum hikayesi ya🧿🥹 Kac haftaliktiniz? Insallah hepimiz boyle dogururuz coook amin🙏🏻😂
Ahh Bee kızlar güzel düşünün hersey güzel olsun. Bende dogum beklerken evsiz kaldım o kadar sabirsizdim ki kaç kere evimi temizledim ama temiz dursun diye gecelere kadar evimle ugrasiyordum ben dogumdayken temiz dursun diye hep ama şuanda evime giremiyorum. O yüzden sıkıntı etmeyin kendinizi kasmayın hersey olacağına varır
mombutblondie amiiinn şimdi aklım çıkıyor ama nasıl doğuracağım diye kızım küçük doğmuştu ama bu sefer bebek galiba kilolu olacak 31.haftadayim karnim kocaman oturup kalkamıyorum ayyy nasıl çıkacak oradan hiç bir fikrim yok🤣ilk doğumum 40.haftadaydi doğum tarihi 23 şubattı kızım 21de doğdu