Bo25
[bilinmeyen] devlet parasız özel paralı doktor yani okadar.. ben devlete gidiyorm Bursa'da memnunum Gayette ilgililer
Yildizim
[bilinmeyen] Aslında bölgeden bölgeye değişiyor bazı yerlerde çok memnunlar ama bazı yerlerde de kaçıyorlar resmen
Ozge1008
[bilinmeyen] bende devlet hastanesinden memnun olanlardanım🙋🏻♀️
Ozge1008
[bilinmeyen] ben avrupa yakasında bi hastaneye gidiyorum. Mevlana fizik tedavi eğitim ve araştırma hastanesi canım
SevgiTkn
[bilinmeyen] Canım durumun varsa özel de her türlü rahat edersin ama ne gerek var bir kaç saat için o kadar para vermeye aynı işi devlet de yapıyor. Önemli olan iyi doktorlarla karşılaşmak. Bende özele gidiyordum kafama dank etti. Ya dedim ne gerek o kadar para vermeye çok mu durumun iyi aynı işi onlar da yapıyor hem artık devlet hastaneleride özel gibi yenilendi doğumhaneleri önce bi git gör belki memnun kalırsın canım
Atlarlayasayan
[bilinmeyen] bence o tamamen doktorla alakalı bir durum.devlette de iyi doktorlar var tek sıkıntı devlet daha yoğun oluyor
SevgiTkn
[bilinmeyen] Ya canım boşver biz insanlar herşey söyleriz. Önemli olan senin nerde kendi iyi hissetmen. Onlar gitmiştir memnun kalmıştır belki sen kalmayacan senin gönlün neresi diyorsa oraya git canım
Krispiim16
Şöyle kendi yaşadıklarımı anlatayım
Devlet - ilk randevum devletteydi ve doktorun yanında 3 dakika kaldım kese oluşmuş bebek canlanmamış 2 hafta sonra gel dedi kan testlerini yaptır ağır kaldırma ve cinsel birlikteliği önermiyoruz dedi çıktım bunların hepsi 3 dakika da oldu .. biraz kendini beğenmiş bir doktordu ayrıca.... tavsiye üzerine gitmiştim suratsız
Özel- randevumu aldım ve eşimle gittim içeri girdik oturduk tanıştık o sordu ben cevapladım beni tanımaya çalışan bir doktorla karşılaştım sonra hadi gel bebişimize bakalım dedi baktık hiç strese sokmadan sakin sakin anlattı kanama alanın var ama korkma önemli bişey değil ama yinede kanamanın rengini görmek isteriz biz dediler ama kanamam olmadı . Nasıl beslenmem gerektiğini görüşmelerimizin ne kadar sıklıkta olması gerektiğini anlattı testlerimi devlette yaptırmama müsade etti baktı ilaçlarımı verdi test sonuçlarını bana WhatsApptan gönderebileceğimi söyledi gerekli ilaç görürse reçeteme işletti ve whatsapysn reçete numaramı gönderdi ..
uzun oldu kusura bakma ama eşimde bende çok memnunuz özelden evet para veriyoruz ama karşılığında ilgi ve iyi bir tedavi alıyoruz .. aynı zamanda devlette kontrollere devam ediyorum tabi başka bir doktora 😂
Krispiim16
[bilinmeyen] canım çok iyi araştırıp gitmen lazım dediğim gibi sadce özelde muayene olmuyorum devlette de muayene oluyorum ben
Bo25
[bilinmeyen] çevredekiler çok biliyor zaten herşeye karismasalar olmaz
Esomami
[bilinmeyen] bende kocaelide devlete gidiyorm bende memnunum yani dogurucam die para vermek bana sacma gelio🙄😊🤣 allh iyi insanlarla karsilastirsin
Esomami
[bilinmeyen] uzuldm canim valla oyusden allh kimsenin basina vermesin oyle biseyide yani odada tek kalcam esim yanima,ameliyatta girsin die ki girmezz biliyorm😊 en iyi devlet allh razi olsun ilgide guzel benim doktorm melek zaten yani cok gusel ilgileniyo sezeryan olcam bide 2. Ye ayni hastane ama ilki acil oldugu icin acil doktor yapmisti sezeryani gene memnun kalmstm allh iyi insanlarla karsilastirsin yani burda ozele gidip parasiyla cekenide okudum yanii
Krispiim16
[bilinmeyen] 8 haftada başladım ve 15 haftadayım canın haftaya 3 kontrolüm var
Elifffcik67
[bilinmeyen] doktoruna bağlı.. ama ben ne kadar devlete gittiysem o kadar pişman oldum hatta son doktoru cimere şikayet ettim 🙈 özelde rahat ettim ben doktor bana saygı duyuyor bende doktora. olması gerektiği gibi.. tabi iyi doktora denk gelirsen en iyisi devlet tabi bedava😁😁😁 ama parama geçer sözüm diosan birazda keyfine düşkünsen özel en rahatı😁
Aysegulkinyas
[bilinmeyen] canim bende develte gittim doktorum cok ilgisizdi ucuncu defa gitmek istmedim semiha sakir kadin dogum evi zeytinburnunda birsey soruyorum ilk gebeligim hep sekreterine yonlendiriyodu simdi bezmialeme basladim yari. Ozel yari devlet asiri memnunum asiri ilgili ve temizler ne istesem sorabiliyorum cevabimida aliyorum doktorada para vermiyorum dogumda cok makul bi fiyat 680 tl sezeryan olursa 980
KaderAdnan
[bilinmeyen] ben her ikisine de gidiyordum artık sadece devlete gidicem 32haftalığım çok ilgililer çok memnunum bende anadolu yakasındayım özel hastaneden olmadığım kadar memnunum
imera_ferammm53
[bilinmeyen] 40+3üm aslın da gittiğim memnun kaldığım özel hastaneler var ama Allah’ın izniyle normal Doğum istediğim için devleti tercih ettim yani sonuç olarak Doğumumu yapınca detaylıca yazarım denk gelirsen okursun canım boşuna özele para vermezsin 🤗
KaderAdnan
[bilinmeyen] yakacık kadın doğuma gidiyorum
imera_ferammm53
[bilinmeyen] amin inşeAllah 🤗
Rabiaatik
[bilinmeyen] valla devlete gittiğimizde ilgilenmiyolar bile ben özele gidiyorum durumunuz varsa özele gidin derim