Pelin8767 23 haftalik hamileyim bebeğime pev tanısı kondu başı na gelen varmı süreci nasıl atlattınız ve ne yaşadiniz
Bride_6470 Pelin8767 bende suan 30 haftalık hamileyim 19 haftalıkken beneğimin iki ayağına pes ekinovarus teşhisi konuldu çok şükür tedavisi var zorlu bi süreç ama elhamdülillah düzelicek sizde canınızı sıkmayın sağlam iyi bi doktor bulun bu alanda iyi olan doğum yaptığınızda çok geçmeden en geç 1 hafta içinde bulduğunuz doktora gidip tedaviye başlayın aksatmadan her denileni yapın herşey düzeliyor normal insandan farkları asla olmıyo
Bride_6470 Pelin8767 aklınıza takılan şeyler varsa sorun anlatırım size bende suan bunun içindeyim araştırıyorum sürekli
acilicigkofte Bride_6470 biz de tedavi görüyoruz ben de yardımcı olabilirim bebeğim 4 aylık bir çok süreci geçirdik
Byzt7 acilicigkofte merhaba, 24 haftalık gebeyim, teşhis aldık, kıyafet alacağım ama neyi nasıl almalıyım, yardımcı olur musunuzz?
Mavi-Nazlican acilicigkofte merhaba bana da aynı teşhis dün konuldu. Tek bacakta. Tedavisi var çok şükür. Ama daha yeni öğrendiğim için şaşkın ve çok tedirginim. Bebek ve sizin için nasıl ilerledi süreç? Çok zorlayıcı oldu mu?
Bride_6470 acilicigkofte hangi doktora tedavi oluyorsunuz memnunsanız benimle paylaşabilir misiniz çok sevinirim
acilicigkofte Bride_6470 Baltalimanı Osman Nuri özyalvaç fakat artık randevu bulamıyorum o yüzden şubat ayında Timur yıldırama gideceğim daha önce kendisi baltalimanındaydı Türkiye’nin en iyilerinden
Bride_6470 acilicigkofte bizde doğumdan sonra Timur beye gitmeyi düşünüyoruz herkes onu çok önerdi inşallah bizde olumlu sonuçlar alırız Açılama süreci çok sancılı zor mı geçti
acilicigkofte Bride_6470 hayır zor geçmiyor alışıyor hemen zaten çok küçük olduğu için 🫶🏻 tek ayak mı?
Bride_6470 acilicigkofte yok çift ayak malsef :( ayakkabı süreci peki nasıl oldı sizde ayakkabılarda çok pahalı ama mecbur alıcaz bebeğimiz için
Byzt7 22 hafta, bize de sol ayak için teşhis konuldu, Sakarya, Kocaeli için doktor önerisi olan var mıdır? Çok çaresiz hissediyorum
acilicigkofte Bride_6470 Atakent cihan hastenesi Muammer Kocatürk bir de sanırım başka hastanede de cumhur Cevdet kesenenli var
Pelin8767 Bizimkine 19 haftalıkken tanı konuldu 2 ayagada hataydayım istanbula gitme sansim yok 2 kızım var biri 3 diğeri 2 yaşında bırakıp gidemem bebişe kıyafet aldınız mı alt taraf alçıda olacakmış ya
Bride_6470 Pelin8767 Hatay’da eminim iyi bi doktor vardır araştırın bulun doğum olmadan kıyafet konusunda da biraz büyük alınması gerekiyormuş henüz tam alışveriş yapmadım bende ama denilenlere uyarak alıcam inşallah tez zamanda düzelir bebeklerimiz
acilicigkofte Byzt7 merhabalar. Yenidoğan çok almayın. Alçılama işlemi olacak. Dar geliyor çoğunlukla olmuyor. 3-6 ay tercih edin. Büyük olsun bir şey olmaz. Zaten çabuk büyüyorlar. 6 aydan sonrasını da patiksiz almanızı tavsiye ederim. Çünkü ayakkabı süreci başlayacak. Patikli giydirmezsiniz. Ayrıca alt kısmı komple çıtçıtlı olanlardan çok çok çok tavsiye ederim. Bilek kısımları da çıtçıtlı olacak.