Selensse Kızlar çok saçma olabilir ama çevremdekiler diyor ki ilk hamilelik çok ümitlenme düşük olur şu an 9 haftalığım doktora göre hiçbir sorunum yok ama içimdeki korkuyu atamıyorum yardım. :( düşük olsa bu zamana kadar olurdu herhalde değil mi
Raziyenurx Selensse canım sen gönlünü ferah tut Allah korusun doktor bir risk görmediyse aklına onun bunun dediğini takma sonuçta önce allah sonra da doktorlara güveniyoruz hem 9 haftalık olmuş allahın izniyle birşey olmaz🩷
Birisii35 Selensse ayy ne değişik insanlar var Allahım ya takma kuzum sen kimseyi sağlıklıysa ne güzel 9 hafta olmuş az değil maşAllah
_ruyaninannesi_ Selensse elaleme kulağını kapat duyma Ağzı olan boş konuşuyor takma eş geç doktorun bir sorun görmediğse stres yapma kendine stres en büyük düşmanın boşver ya ne takiyon sağ saglim kucağına alırsın inşallah 🤲
Sevvalll42 Selensse kimseye kulak asma hepsi kıskançlıktan fesatlıktandır yada iyi niyetle bile olsa böyle söylenirmi hani belki düşük falan olur ümitlenme diyolardır ama bunun da kötü düşüncesi olmaz kimseyede çok sağlıklı deme çocuğun için nazar değer
Selensse Birisii35 Mihriii-98 Raziyenurx Çok sağolun kızlar 🥰🥰 ya ne biliyim ilk hamileliğim diye herhalde bir de üç sene sonra oldu bizim yaşım da 26 gerçi ama yani bilgisizim bu konuda biraz danışmak istedim
Mihriii-98 Ay Allah aşkına lütfen böyle şeyleri düşünme bile, ilk hamilelik olunca düşük olur diye bir şey mi varmış çevrendeki insanlar cahil cahil konuşmuş duyma sen onları hiç stres yapma sağlıkla gelsin bebeğin inşallah
Naciyemutlu Selensse canım 32 yaşımda 3 yıl sonra oldu yani yaş da farketmez ilk oluşu da.. çevren bi tuhaf valla eğer ailense az görüş ay valla arkadaş falansa toksik insanları anında hayatından çıkar. Ne güzel Allah nasip etmiş yiyecek ekmeği varsa gelecek sana tutunmuş🌸 cinsiyetini düşün içinde kımıldayacak o günlerin hayalini kur sevdiğin şarkıyı aç dinleyin tadını çıkar her haftanın 💃 ben çevreye hiç kulak asmadım buna benzer şeyler ve daha fazlasını diyenler oldu anında susturdum mesela olumsuz doğum hikayeleri daha önle var dur😅 hoş olumluyu da dinlemiyorum. Gebe okuluna gidiyorum bulunduğum ilde var kuşaktan dolma hurafe ne varsa sildi beynim mesela tavsiye ederim varsa sonuçta gerçekten tecrübesiziz
alynozds İnsanlar çok cahil ya gerçekten ben doktoruma birkaç kere şöyle dediler böyle dediler dedim de hemen bir daha kimseyle konuşup moralini ruh halini bozma konuyu açan olursa hava durumunu falan sor dinleme bile dedi gerçekten psikoloji çok önemli hamilelik döneminde doktorun bir sakınca görmediyse Allahın izniyle birşey olmaz canım
Selensse Ahsen2024 Yenianne7 songul_21 Nurr_22_22 alynozds Sağolun kızlar 🙏 aslında her zaman düşünmüyorum da ara ara aklıma geliyor acaba ihtimal fazla mı diyorum ama neyseki bir tehlikem yok çok şükür takmamaya çalışıcam artık zaten en riskli dönemler de geride kalıyor diye düşünüyorum
Nurr_22_22 Selensse hiç düşünme bunları milletide dinleme tamam fazla biseyler alma daha erken ama ileriki günlerini düşün kimse bilemez neyin ne olacağını
Yenianne7 Selensse Niye ki yani ilk hamilelik olunca illa düşük mü oluyor ay ne saçma insanlar var ya. Sakın aldırış etme mis gibi yaşa hamileliğini gerekirse seni olumsuz yönde etkileyen insanlarla bu süreçte görüşme
Ahsen2024 Selensse ne alaka canim ilk hamilelikle dusuğun ne alakasi varmis.bu insanlar ne kadar cahil.Bence sen onlari kafaya takip strese girersen asil ozmn bebegin etkilenir.
Selensse Naciyemutlu arkadaş diyen 😀 sağolun ben de düşünüyorum fakat sonlara doğru gidiliyor diye biliyorum siz kaçıncı haftada gittiniz ?
Naciyemutlu Selensse yo ben 8. Haftada gittim ön bilgilendirme aldım yaklaşık 2 saat sohbet eşliğinde sürdü. Şuan 16. Haftadayım egzersizlere. Başlıcaz fizyoterapist eşliğinde doktor onayıyla 😇 zaten erkem gitme sebebim kulaktan dolma şeyler olmasın diyeydi. Ay mesela maydanoz yeme diyenler oldu kahve içme vs hiç biri doğru değil. Herşey dozunda güzel tabiki. Hem hastane ebesini tanıdım. Kayıt açıldı gibi şeyler. Bu arada arkadaş çok bulunur boşverin ya sizi strese sokan kim varsa by by 🤭
Ayisigi23 Selensse hamile bi insana neden böyle şeyler söylerler aklım almıyor. Çevremde çoğu kişi doğum yaptı sadece bir kişi bebeğini düşürdü. Düşük tehliken bile olsa seni motive etmeleri gerekirken bi sorun olmayan gebelikte neden negatif enerji yayıyorlar. Sen kimseye takılma stres yapıp bebeğini de kendini de üzme. Sadece doktorunu dinle.
Angel161023 Selensse ağzım açık okudum dediklerini. sanırım sana bunu söyleyen insanlarla arana mesafe koymalısın ayrıca bebek büyüdükçe risk azalır korkma herkesin başına gelecek diye birşey yok bebek sağlıklıysa hiçbir şey olmaz ❤️