Ilona Galiba dusuk yaptim. 8 haftam. gunduz agri ve aksam kan (2 ped doldu), hala devam ediyor. Tuvalette bir sey dusdu sandim hiss etdim birseyin hizla gittigini ama goremedim, boru yuttu
071018 Ilona anladm hastaneye gitmeniz lazm acil yokmu orda dusuk yapıyorsunuz dur büyük ihtimal kanamaa normal kabul edilemez
071018 Ilona erken tedavi önemli belki düşmedi şuan bende ilk gebeliğimde olmsutu leke sonra kanamaya döndü parça düştü doktor kesen bozulmus dedi ilaçla dusuk yaptırdılar insallah dusuk yaşamazsın çok geçmiş olsun 🙏
G-Trkgl Ilona Merhaba telaş etmeden uzanın ve tuvalet dışında kalkmayın.Eğer dr a gitmeyecekseniz Dr a telefonla ulaşabiliyorsanız danışın. Bendede aynısı oldu pıhtıdır muhtemelen düşen bende düşürdüm. İnşallah iyi olursunuz.
Ilona G-Trkgl insallah canim benim rahatladim . Tuvalet disinda kalkmiyorum artik. Yarin sabah ilk isimiz doctor. Kendi doktorumla konustuk ilaclar dedi onlari ictim
G-Trkgl Düşürmedim çok şükür düşük ilacı verir muhtemel ve dinlenme verir. Birde rahim açılmanızı kontrol eder alttan muayene. İnşallah geçer
Swan97 Ilona öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de 8 haftalıkken bebeğimi düşürdüm aynı şekilde büyük et parçası düştü pede ve ayakta ders anlatıyordum malesef tuvalete gittiğimde görüntüye şok oldum. Zaten felaket bir ağrı başlamıştı ama et parçası şeklindeki düşükten sonra ağrım %100 seviyesinden %20lere düşmüştü. doktora gittiğimde beta sıfırlanmak üzereydi bebeğin kalp atışını alamadığımız için düşük bekliyordu zaten. Çok geçmiş olsun inşallah Allah yeniden sağlıklı bebekler nasip eder bizlere 🙏🏻