gamze6606 Lavinya24 aynı şeyi bende yaşıyorum, doktora sordum bebek büyüyor, rahim büyüyor ondan oluyormuş gerilmeler. Yağ, sür nemlendir dedi, pek fayda etmiyor bende.
Lavinya24 gamze6606 bende sürüyorum günde 2 defa ama bi faydası olmadı gerçekten☹️ neyse en azından sıkıntılı bir durum değil sanırım dışardan nemlendirsem de içerisi taş gibi
_annee Lavinya24 bn de bazen salmaya calısuyorm kendmi, dua ediyorm telkin ediyorm iyi şeyler dşünüyorm
_annee Lavinya24 aminn, mesela az önce farklı bi agrı hissediyodum anladm ki , kızım oraya ayagını koydu galiba ,deşiyor gbi, yerim yaaaa masallah😍😍😀
Edos123 Lavinya24 ayy inanır mısınız bende 23+3 oldum bu hafta 3 gündür karnım taş gibi üstelik sanki böyle rahim ağrısı yaşıyorum kasıklarım falan taş gibi oluyor gece de oluyor yatarken sorun yok ama bende merak ediyordum doktorma soracağım ama bence büyüdüğü icin
Lavinya24 Edos123 eveet kasıklarım falan taş gibi resmen elime bi sertlik geliyo alt karın kısmımdan bastırılmıyo bile göbeğime. Bu haftanın özelliği bu heralde ya ben sorucam yarın doktoruma. Dik yürüyemiyorum resmen öne çekiyorum
Edos123 Lavinya24 bende bazen diyorum ki bebek mi o sertlik çünkü diğer yerler yumuşak alt karnım sert veya bir tarafını dayıyor herhalde
Lavinya24 Edos123 bende öyle düşünüyorum dik mi duruyo acaba diye ama 3 gündür aynı yere bişeyini dayayabilirler mi ya değişik değişik yerlerden tekmeler atıyo sabit durmuyolar bence peki gaz ve kabızlık var mı sizinde?
Edos123 Lavinya24 gaz oluyor evet ve sancı yapıyor bazen çocuk tekme atarken gaz sancısıyla birleşiyor sanki bir değişik bu hafta hamile olduğumu hissetmeye başladım gerçekten rahim ağrısı bel ağrısı yatakta dönerken zorlanma internette de bakıyorum erken doğum riski falan yazınca korktum açıkçası
Lavinya24 Edos123 23.hafta zorlu başladı ağırlaşmışım gibi hissediyorum resmen. Yatakta dönmem bile bi efor. Ama kasılma değildir diye düşünüyorum o çünkü kısa süreli 1-2 dk kadar oluyomuş ve sonrasında yumuşuyomuş. Ağrı da eşlik ediyomuş regl ağrısı gibi. Yarın doktoruma sorucam sabahtan size de haber veririm. İnşallah canımızı sıkıcak bir şey değildir sadece büyüme gerginliğidir