Lavinya24 Hanımlar☹️ karnım 23.haftaya girdiğim 3 günden beridir inanılmaz gergin. Taş gibi asla yumuşamıyo. Ama ağrım sızım hiç yok. Bebek hareketleri de normal. Sanki çok yersiniz de hazımsızlık olur şişer ya heh bütün gün öyle. Derim sanki yırtılcak gibi yürürken. Yaşayan var mı bilgisi olan?
Elifttk Lavinya24 23 +4 ıkızlere hamıleyım 2 haftadır göğsümün altında sertleşme nefes alamama gecelerı sağ sol tarafımda uyuşma oluyo donemıyorum da bnde post açmayı düşünüyordum daha çok erken haftam neden oluyo acaba
gamze6606 Lavinya24 aynı şeyi bende yaşıyorum, doktora sordum bebek büyüyor, rahim büyüyor ondan oluyormuş gerilmeler. Yağ, sür nemlendir dedi, pek fayda etmiyor bende.
Lavinya24 _annee doktoruma yarın ulaşabilicem ona sorucam yazarım buraya ama belki daha önce soran vardır☹️
Lavinya24 Bi anda karnım büyüdü sanki 6.aya girince onun mu etkisi çözemedim. Nasıl yumuşucak bu karın? Yani karın büyüdükçe sürekli böyle değildir heralde 9ay böyle yaşanmaz🙄
Lavinya24 Elifttk benim de öyle göğüs altından başlıyo bi anda oldu 23 e girince. Semsert bir karınla geziyorum 3 gündür
Lavinya24 _annee evet ilk gebeliğim o yüzden hiçbir şey bilmiyorum ama sanırım kasılma böyle bir şey değil
Lavinya24 _annee çok hızlı büyücekleri zamanlara girmişiz aslında rahim de büyüyo tabi ama hep böyle mi gidicek gergin gergin yumuşaması lazım🤔
Zzllall Haftadayım zaman zaman bende aynı şeyi yaşıyorum ama uzun sürmüyor, duş rahatlatıyor aklınızda olsun
Lavinya24 Zzllall onu da deniyim magnezyumu zaten düzenli içiyorum o da değildir. Siz biliyo musunuz kasılma değildir dimi? İlk gebeliğim ondan tecrübesizim
Zzllall Lavinya24 sanmıyorum benimde ilk gebeliğim anlık böyle şeyler oluyor çok uzun sürerse doktorunuza danışırsınız
Lavinya24 Zeehraaaa ben de kabızlık sorunu yaşıyorum demir ilacı yüzünden belki de o yüzdendir gaz problemimde var
Boncukk123 Lavinya24 bence o yüzden canım bende gyno ferro sanol kullanıyorum o da kabızlık yapıyor ondan da olabilir