ozgekader Benim 30 Aralıkta birdenbire boğulur gibi öksürük krizi o esnada da istifra,şiddetli baş ağrısı,ates,halsizlik,iştahsızlık,boğaz agrisi belirtilerim oldu.Doktoruma yazdım doğal yöntemler önerdi.Ballı süt,ihlamur,bol sıvı alımı,yatak istirahati.37haftalik hamileyim bu arada.2gün böyle uykusuz geçti. gecede 4-5 istifra ve asla normal yatamaz hale geldim,yattigim an öksürük tutuyor.yatakta oturarak sabahları zor ettim.ve doktoruma yine haber verdim.Gögüs hastalıklarına yönlendirdi beni.kan tahlili bozuk cıkti asıri enfeksiyon varmış film de cekilemiyorum sadece sırt ve göğüs dinleyerek zatürre teşhisi koydu.2018de 2kez zatürreden hastanede yatmisligim var ve belirtiler aynıydı doktorumda aynı doktor zaten.cuma sezeryan için kan verip dosyam hazırlanacaktı gün belirleyecektik ama doktor narkoz alamazsın bu şekilde dedi bir an önce iyilesmen lazım deyip antibiyotik,gargara ve ciğere çekilen hava verdi.Kadın dogumcumda onayladı kullanabilirsin diye.Cok üzülüyorum bebege birsey olacak diye ama mecburum. İlaçlar sorun yaratmaz dedi doktorumda. iyilesmezsem dogumum sıkıntıya girecek.Bebek hareketli o da benle hiç uyumuyor sanki.hareketli olması iyiymis neyseki.arkadaslar bazen doğal yöntemler ise yaramıyor bende olduğu gibi diretmemek gerek.hastalık ilerliyor ve doktora gidip ilac kullanmak kaçınılmaz olabiliyor.cuma durumuma göre hareket edecek kadın doğumcum. Dua edin iyileseyimde planlarda aksilik olmasın.42yasındayım ilk bebeğim. riskli gebelik o yüzden sezeryan olacağım.herkese acil şifalar.yeni yılda herkese önce sağlık diliyorum.gerisi hallolur.bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım🙏