ozgekader İki gün temizlik yaptım yorgundum yoruldum ama bi hastalık belirtisi yoktu aradan bir gün geçti anneme gitmek için yola çıktım bir saatte kötü olmaya başladım ateşim çıktı vücudumu kaldıramıyorum etlerim acıyo böyle olan varmı nasıl düzeldiniz ilaç kullanamıyoruz evde yapabileceğimiz şeyler neler
mervemurat16 ozgekader doktora gidin salgın var bu aralar aciller doluydu evde ıhlamur ayva kaynatıp içebilirsiniz ama ateş düşürmeyebilir
Yenianne6706 ozgekader bende aynı oldum acile gittim ateşim için parol verdi boğaz ve kulak enfeksiyonum vardı antibiyotik verdi maalesef ama acildeki parol serumu çok iyi geldi 3-4 saat mis gibiydim :)
nzlbrn ozgekader parol içebilirsiniz ağrıyı belki kesmez ama ateş kesmede üstüne tanımıyorum yarın da kan idrar verin mutlaka belki enfeksiyon vardır
berna-24 ozgekader parol magnezyum içerek kendime gelmeye çalışıyorum birde yatın bolbol dinlenin terleyin sonra ılık dus iyi oluyor bitki çayı sıcak çaylar vs tüketin meyve tüketin iki gündür vücudum ağrıyordu halsizlik boğazım acıyor yutkunamiyorum büyük oğlundan geçti okuldan sürekli hastalık taşıyor bana. Bugün iyiyim diyorum akşamına hasta oluyorum 22 haftadayim başka bişey kullanamıyoruz zaten sabah akşam parol. Geçmiş olsun geçer inşallah
ozgekader mervemurat16 acile gitmeyi düşündüm ama yine bişey yapmıyolar serum takıyorlar oda bana yaramıyo ayvayı denicem umarım içebilirim teşekkür ederim 🌸
Boncukk123 mervemurat16 kesınlıkle salgın cok kotu bebek çocuk genç yaşlı herkes kırılıyor canım ya acile gittik önümüzde 75 kişi vardı 2 saat sadece ayakta bekledik 🥺 cok daha kotu olanlar da vardı öksürük bohaz agrısı halsizlik ve ateş Allah’ım korusun hepımızı
ozgekader İnsanların ailevi sorunları olunca arkadaşlar uçmaca cevap veriyo ama bu tür şeylere gebelikle ilgili konulara gelince kimse yok üzücü
Ziynetdefne16 ozgekader bende aynıyım malesef çok şiddetli öksürüğüm de var burnum da tıkalı nefes alamıyorum ama doktorum ilaç vermiyor bitki çağı Parol günde 2 tane diyor zencefilli ballı çay ayva yaprağı ve bal içiyorum
Dilarademiryurek ozgekader çünkü burada kimse doktorlar gibi tavsiye veremez hamile olduğunuz için kafanıza göre bitki çayı vs içemezsiniz bol bol meyve yersiniz dinlenirsiniz o kadar doktora giderseniz eğer kan alırlar enfeksiyon varsa ilaca başlanır doktor kontrolünde ilerlersiniz
ozgekader Ziynetdefne16 Şuan öksürüğüm yok ama burnum genzim çok kötü birde yanıyo Ateşimde var fena kaptım şifayı inşallah başka bişey değildir bende doktoruma sormuştum ama bana burun spreyi bile kullanma demişti parol falanda söylemedi napıcam bilmiyorum herşeyide içemiyorum bitki çayı olarak ne içiyorsunuz yada ayva yaprağının tadı çok geliyomu
Filizsz Ziynetdefne16 bende öyleyim öksürükten nefes alamıyorum. Gece yatarken burnum tıkanıyor ve nefessiz kalıyorum boğuluyorum. Burun tıkanıklığı ici soğanı ortadan böldüm uzerine alti yedi tane karanfil soktum gece deliksiz uyudum günler sonra deneyin derim bas ucuzunuza bi yere koyun anca öyle çözüm buldum bugün sogan bitmis aglamak istiyorum 🥲🤣
Tugbacds ozgekader ateşin varsa lütfen bi doktora görün ben bu gün gittim parolla vitamin takti bide antibiyotik verdi serum etki ettimi dersen anlık biraz iyi geldi eve geldim yine aynı ama iyi ki gitmişim enfeksiyonum çok fazlaymış oda bebeğe zarar veriyomuş bence bi doktora görün ben acile değil direk dahiliyeye gittim serumları ilacı o yazdı ihmal etmeye gerek yok normal zaman olsa bi şekilde toplarız ama miniklerimi iyi olsun
ozgekader Yenianne6706 benimde gitmek aklıma geldi ama hem faydası olmaz diye düşündüm hemde böyle ilaç türü şeyler olunca çok tedirgin oluyorum ister istemez
Banuus Bol sıvı tüketin, bal zencefil rendesi ve lımon yapın için , ben doktoruma danıştım okyanus suyu kullanıyorum burnum ıcın de , kemik suyuna çorba yapıyorum bır de ateşim yok ama boğazım ve burnum kötü 2. Günüm inş tez zamanda toparlarız
mervemurat16 Boncukk123 bende bugün gittim öksürük kusma şikayeti ile gebelere çok müdahalede yapılamıyor haliyle beslenmeye dikkat etmek lazım
ozgekader berna-24 benimde tek korkum bebeğe bişey olmasın ateş falan zarar verir diye korkuyorum bende 24 haftalığım bugünde hiç hareket etmedi korktum umarım bişey olmaz bir an önce iyileriz inşallah Allah yardımcımız olsun
Asyaeylul2816 ozgekader ateşinize dikkat edin bol bol iç ateş veya normal ateşiniz çok yüksek düşüremez iseniz acile gidin hemen
berna-24 ozgekader ozgekader bişey olmaz Allah’ın izniyle parol kullanın meyve tüketin sıcak şeyler için valla halsizlik yorgunluk çok kötü iyiyim dediğim günün akşamı perişan oluyorum her seferinde tam toparladım diyorum yeniden hasta oluyoruz okula giden oğlum sürekli hastalık taşıyacak sanırım 😕
nzlbrn ozgekader yok hayır kullanılabilen tek ağrı kesici parol zaten benim bu ikinci hastalanışım parol serum takıyorum mutlaka yoksa ateş mahvediyor beni