3438FG Pnkpnk Sanırım 8 aylık oluyoruz. Bir tane sayfada öyle yazıyordu 😂 Bende çok bilmiyorum çok karışık bu ay şeyleri 😂
Nurbusra_ 3438FG benim eşimin ailesi burda bi tane de arjadaşım burda ama yinede bi İstanbul değil işte 😀
3438FG Krtcm O da aklıma geliyor valla sorma. Benim aklıma gelmese bile arkadaşım sürekli uyu uyu bir daha bulursun falan diyor hep 😂
Mnktrtamnk ug_fa-3diplomalianne Aaaa aynıyız aynı günler🌸 ben daha sadece kıyafet yıkayıp ütüledim çantam hazır değil daha var diye 🙄nasıl gidiyor şikayetleriniz var mı benim bu hafta kasılmalarım var
ug_fa-3diplomalianne Mnktrtamnk ya benim kaburgalarım çok ağrıyo ne sağa ne sola yatamıyorum 🥺 sadece sırt üstü o da bir süre , napıcam bilmiyorum
Kaderr-54 Nurbusra_ bende Sakarya da yaşıyorum buralıyım normalde ama gelin olarak geldiğim yerde pek alışamadım bende sizin gibi bir an önce doğsun da arkadaşım olsun diye dört gözle bekliyorum kızımı son 49 gün inşallah
Gzdde 3438FG 34+2 yimm sezeryan tarihim 2 subat çantami hazirladim kapattim bugun.37de gelecekmis gibi bekliyorum 🙈
Mnktrtamnk ug_fa-3diplomalianne sağdan soldan ince yastıklrla destekleyebilirsniz belki ben öyle yapıyorum heryerimde yastık ama kaburga ağrısı nasıl geçer hiçbir fikrim yok sıkıştırıyor heralde
ug_fa-3diplomalianne Mnktrtamnk ne denediysem olmadı ya bi doktora gidebilsem sorucam ama gidemedim de uykuyu unuttum ya 🥺