ElifKarata dilaraRecep bende ondan Bi heyecan yapıyorum valla ne bilim 🤣🤣 daha kendimi de hazr hissetmiyorum sadece sezaryen olacagm için Bi korku var .
Sbha_13 dilaraRecep bizimde ocakti ama kizim erken gelmeyi tercih etti 34+2 haftalikken geldi Suan 21 gundur yanimda Ama tabi kolay olmadi kuvezde kaldi hayati tehlikesi vardi cok sukur rabbim onu bize bagisladi
Heidihat dilaraRecep bende uygulamaya gore11ocak gosteriyor ama 1hafta icinde gelsin dusuncesindeyim 38+5
Elfselm dilaraRecep Haftadayım doktor 17-24 Ocak arası alacağım dedi ama bende hiç hal kalmadı hareket edemiyorum nefes alamıyorum 🥲
aybukelii1 Tam 36yım ve 23 Ocak dedi gelmek bilmiyor günler amaa korkuyorum da ilk de değil bilemiyorum 😫
YuvarlanamayanPaanda dilaraRecep 37+3 le buralardayızx ağağağa doğmuyor planlı sezeryan ama günü daha almadım 😂 ayın 9-10 gibi düşünüyorum bakalım cuma gidecem 😂😂
Minederin Papatyaebru benim sezeryan şubat basi dedin şaşırdım o zamana 40 haftalik oluyor ben beklemem tabi sezeryan olduğu için
Sbha_13 dilaraRecep iyi cok sukur toparlaniyor yavas yavas aliyor dogumdan sonra odemi coktu hepsinj verdi simdi aliyor