Misskokulumm Smyye0303 ben de 35 5 teyim cuma gün almak için gidicem benim de ikinci sezeryan nasipse inşallah
dilaraRecep Smyye0303 yani bende 36 yım ama eğer doktor 39 u beklerse o zamanlara geliyor @Baharr_zn aa neden 37 genelde 38 oluyor ya ondan sordum mirayandme wvet hemen hemen o tarifhlere gelir tahmini inş bakalım yarın ne der doktorum Omerkazim amin inş cnm
Smyye0303 Misskokulumm 4 sene önce 38+3 de almıştı canim 😊bu ikinciyi de 39da alicam dedi de 38+5 oluyo haftasonu olunca 19 ocak cuma günü alırım dedj
mirayandme dilaraRecep bende 36 +3 üm ikinci sezeryanım olacak benimde tahmini 15 Ocak gibi aynı gün olucaz sanırım 😀
Oznurkasikci Bende 35+1 yarin gideceğim bakalım bana da bisey diyecekler mi artık devlet hastaneleri nasıl ilerliyor bileniniz var mı yoksa günü özel hastane mi ayarlıyor 🥰
NebiElif Oznurkasikci çarşamba günü 37+2 oluyorum önce anestezi işlemleri yapılacak öğün nst tahlil ve ultrason gireceğim o gün vercek tarihini
Gkbn2121 dilaraRecep 38+6da 3 Ocakta doğum var birinci sezeryan bu da öyle olacak korku sarmış durumda çok gerginim umarım güzel atlatirim 🤦
ElifKarata dilaraRecep sezaryen olucam ama ne zaman dogurcam bende bilmiyorum gün felan da vermedi daha doktor 36 da kontrolüm var şuan 34+6 yım 🤣
dilaraRecep ElifKarata bende yen gün verirmi bilmem ama gidicem işte 36 +4 oldum inş verirde ona göre annem çalışıyor izin alır devlet olduğu için nasıl oluyor napılıyor bilmiyorum
dilaraRecep Evlimutlucocuklu06 sabr sabır 🥹 ama zor olur ben 36+4 üm isyan bayraklarını çekmeye başladım zorlanıyorum oturup kalkamıyorum 39 u düşünemiyorum
dilaraRecep Matmazell19 az kaldı azz minimix işte o kadar gün geçiyor da ş uson günler gerçekten geçmiyor 🥹 Kedimamasi bende aynı dedğin gibiyim 39 u nasıl dayanıyorlar hele bazen 40 41 görüyorum hayal edemiyorum 37 +2 de soğurmuştum ilk çocuğumu buda şuan 36+4 üm bakalım bu ne zaman gelir 38 diyor doktorda işte bende vajinada baskı yürüyemiyorum sancı vuruyor arada 🥹 -Seher- oo baya baya zorlanıyor olmalısın 36 da ben yoruldum hayal bile edemiyorum seni 🥹 Aleeynna o bendede var 2. Doğum olduğu için mi bilmem ilkinde birşey bilmiyordum öle girdik amabunda her şeyi biliyorum ve bilmekte korku getiriyor 🥹 he zor değil ama işte bir tane daha çocuk olunca her ihtimali düşünüyorum 🥹🥹
minimix dilaraRecep yarın itibariyle son 8 🥲 şu ana kadar hep alışveriş koşuşturmasıyla geçti artık zaman hiç geçmiyo resmen heyecandan başka bişeye konsantre olamıyorum kızlar
Kedimamasi 36+5 olduk sezaryen olcak ama daha tarih belli değil 🥹 bu akşam çok ağrım vardı ya artık vajinama baskıdan yürüyemez oldum erken değil mi daha bu kadar ağrı için 40-42 hafta nasıl dayanıyo insanlar
-Seher- dilaraRecep 40+3 olduk henüz bir şey yok. Bu gün 15.00 da randevum var bakalım doktor ne diyecek. Biz daha fazla beklemek istemiyoruz. Bekledikçe risk artıyor 😣