dilaraRecep gizemvural bende şlk çocuğu 37+2 de doğurmuşdum bunada sezeryan günü 38+5 e arada baya gün farkı var uzun bir süre geliyor bana şu son günler
gizemvural dilaraRecep bekleyince tedirgin oluyorum normal doğum istiyorum 3 kiloyu geçti zaten önden de gidiyor doğsun istiyorum artık çok kilo alırsa doğum da zor olacak ama az kalmış sizinde en azından günü belli ben ha geldi ha gelecek hep hazır bekliyorum
dilaraRecep gizemvural evet cidden oda zor normal doğum diye gittim zorunlu sezeryan olmuştum suyum gelmişti çatı dar dendi devlet hastanesinde oldum bnde ilkini buda mecbur sezeryan olacak
sasha babyy__ benim de 6sında inşallah, sezaryen randevusu aldım, çok heyecanlıyım, inşallah güzel olur her şey 🙏 rabbim herkesi yavrusuna kavustursun🙏
sasha dilaraRecep valla öyle, hayirlisiyla artık kavuşalım bi oğlumla, inşallah kesi ağrısı çok zorlamaz da güzelce ilgilenirim yavrumla🙏
Heidihat Essss1987 inşallah benimkide salı günü dedi ama şimdi baya hareketli bebek kasiliyor gibiyim inşallah sabaha sancı falan gelirde doğum başlar 40a kalmak istemiyorum bnde
Aleyna_yrn22 dilaraRecep tahmini 5 ocak dediler fakat gelmeye niyeti olmadığı için çarşamba günü yatışım var 🤦🏼♀️ 3400 suanda bakalim haftaya kadar 4 ü görürüz suni de kabul etmem zaten