Flymumy Ebru3439 ben yarın 39+0 oluyorum☺️Sanada hayırlı doğumlar diliyorum cnm🙏inş çok kolay geçer..Yarın bakalım beni neler bekliyor en korktuğum şey sondayı narkozdan önce takacaklar inş canım çok yanmaz🥹
tly-elmac dilaraRecep 38+4 doktorumuz her an her şey olabilir dedi ama bizim kızdan ses yok hala sancımda olmuyor 😅
hasretsisman Smyye0303 bizimde 39+2 olmuş oluyor ne kadar durursa o kadar iyi ya benim sancım yok ağrım sızım yok iyiyim böyle 😂💖
Rayiha17 37+2 🤰 erkek bebek 👶🏻 normal doğum. Çok kötü bel ağrılarım var. Omuzlarım ve kalçalarıma kadar vuran. Erkek çocuk belden vururmuş. Dayanılmayacak kadar ağrılarım olursa sancıya eş değer olduğundan hemen doktora yetişmem gerekicek. Beklemedyz 🤷🏻♀️
Dolphin16 dilaraRecep Ocak sonu şubat başı gibi bekliyoruz bizde normalde 2 Şubat dediler ama normal doğum olacak şu anda 35 haftalığız . Hayırlısı olsun son zamanlar baya zorluyor
Nesli0705- dilaraRecep gayet iyiz cok şükür hersey yolunda suyum azaldığı için zorunlu sezeryan yaptı doktorum 🥲
gizemvural dilaraRecep 37+1 im kasıklarımda hafif bi ağrı var bakalım ne zaman gelecek minik prenses 👸