Dilarakrks60 Henüz 14 haftalık hamileyim ve bı süredir bütün vücudum kaşınıyor ve durdurulamaz hal aldı ne yapabilirim acaba
cagla24 Dml991 ay bende unutmuşum ilk hamileliğim gibi 😂😂 ayın 12’sine randevu aldık bakalım minik kuşu görmeye gideceğiz
Dml991 cagla24 çok az kalmış heycan doruktadır benim bi hafta daha dayanamıyorum başka dr a gidivercem snra vazgeçiyorm 😅
cagla24 Dml991 evet heyecanlıyım açıkçası ilkmiş gibi 😍 acaba kalp atışları duyulur mu tam 6+0 oluyoruz yarın
cagla24 Dml991 ilk defa gittim kontrole bilerek bekledim iyice netleşsin diye kalp atışını da gördük kesesini de bebişimize de 😍🫶🏻 6+2 çıktı ultrasonda
Onatd Yusufeymenimm tam olarak 16 haftayken öğrendim belki daha önce de gitsem söylerdi ama tam haftamda gittim hemen söylediler 😇
Yusufeymenimm Onatd ya dıyorlar işte detaylıya gittik erkekmiş diye bende başladım ve korkuyorum ne yaptım aldıklarımı diye 😅 3 doktorda özel di inşallah yanılmamışlardır
Dml991 cagla24 gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah 🥹 1 numara ne tepkş verdi. darısı bana çarşamba gününğ beklicem 😇
cagla24 Dml991 inşallah canım darısı başına ay daha 3 yaş 3 aylık daha anlamıyor tam ama ben abiyim diyor sürekli bi de gelip bebek nerde diye soruyor 😂 seninki ne tepki verdi
Kubraalp Sengul_42 sarılığı var onun için hastaneye gidiyoruz iki günde bi kan gazı baktırıyoruz. Bir de ikimizin ab kan uyuşmazlığı varmış. Erkenle kanda sarılık nedeniymiş. İlerlemeden bitse inşallah
Sengul_42 Kubraalp geçmiş olsun canm biz iyiyiz çok şükür benim agrılarım var sezeryan oldum zorlanıyorum biraz sarılık bizde hafif geçirdik kundak sarılığı diyorlar sürüm inince emzirdikce geçmeye başladı