Prnssm0 Sedakara ben de dün gittim kesenin köşesinde küçük bir seyirme şeklinde gördük ama içim rahat etmedi henüz benim de 10 unda randevum var inşallah net görürüm 🥰
Ebruliiimmm Ravzaveannesi06 yaa ikimizinde aynı Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin benim bebiş daha dönmemiş sizin dönmüş mü
Hafsa1134 semra34_erkan doktorum söyledi kurbanda doktorlar olmadığı için kurbandan önce sancım gelmesse doğumunu suni ile yaptırıcam dedi
Onatd Yusufeymenimm tam olarak 16 haftayken öğrendim belki daha önce de gitsem söylerdi ama tam haftamda gittim hemen söylediler 😇
Dml991 cagla24 ilki 4 yaşında 😅 aşırı yorgunluk halsizlik var hep yatıyorum yemek bile günlerdir ilk defa bugün yapabildim 😔 hal gelsin artık sizde durumlar nedir
cagla24 Dml991 benimkide 3 yaşında ay bende öyleyim belirtilerim çok erken başladı zaten daha adetime günler vardı dedim ben kesin hamileyim 🙃 aşırı halsizlik sürekli uyuma isteği arada da mide bulantısı oluyor 🫠
Berrinoo Altin ilk gebelik 5 yıl üzerine 🌸🙈 sabahları açlık uyandırıyor beni mide bulantısı yapıyor birde kendi yaptığımı yiyemiyorum başka birşey yok çok şükür şuanlık🌸 iştahım aşırı açık aşırıı😒
Berrinoo Altin çok teşekkür ederim canım bugün doktorda 12 haftalık olduğumuzu öğrendik biz yani yarın +12 oluyoz 🙈 sende toparlarsın en yakın zamanda inşallahh 🌸💞
Dml991 cagla24 hala hep yatasım var 😂 bitmicek mi unutmuşum ya 😅 kalp atışını duyana kadar sölemim kimseye diyorum ama anlıyorlar artık
cagla24 Dml991 ay bende unutmuşum ilk hamileliğim gibi 😂😂 ayın 12’sine randevu aldık bakalım minik kuşu görmeye gideceğiz