Nayas 14+3 bende bayanlar nasil gidiyor sizin hamilelik? Grip olmuşum tansiyon 7/3 duşmuş durumlar benim ailemden uzak bi yerdeyim kimse yok :)
Nayas Byzafrat51 ayni durumlar kusma ile erkk denmesi ama biyolojik bu durum hamişliginle . Ultrasyonda kiz gördük 🌸👪
Nry_Krdnz34 morpaqatya9 nasıl gidiyor ? Benim bazen kasık ağrım oluyor çok hafif sizde durumlar nedir ?
Hulya-003 Dfn511 vardır cnm test yaptıysan ben sağlık ocağında kan testi geç çıkacağı için idrar testi yaptırdım evde kendimde yaptım hep pozitif zaten belirtilerim de mevcut
bensu_35 Sevdadeniz21 bazen bi anda başlayabiliyormuş tek sancıda hızlıca doğurursunuz inşallah böyle sancı çekmek daha zor 2 haftadır aralıksız sancılıyım
Beritan4721 Cetinkayasda 23 şubat doğumu gözüküyor ama sezeryan olduğu için daha erkene alırlar uygulamaya göre 52 gün kaldı sezeryan olacağı için 40 gün kaldı
IkosuApo13 Sedaaaamm inşallah her şey yolundadır canım, normal olabilirmiş bazen de kalp durması diye yazmışlar iyi düşünelim iyi olsun
Ksniak ozgeerkan73 bende de kusma durdu çok şükür, artık ilaç kullanmıyorum. Ama bel ağrısı başladı. Başım da devamlı ağrıyor. Kısacası her yerim🤣 Ama Allahtan kusma yok. Ben İzmir’deyim, ya siz?
ozgeerkan73 Ksniak normalde istanbulda yaşıyordum, 7 aydan beri siirtteyim Bel ağrısı bitmiyor hiçbir şekilde ya bende aynıyım o konuda bebislerimiz için çekiyoruz 🥰