Semolinko erdmdml bende 24+1 su sıralar karnimda sertlik oluyor böyle taş gibi sizdede oluyormu acaba
erdmdml Semolinko yok canım ama o sanırım şu sebepten oluyordu. Demir ilacı kabızlık yaptığından dolayı karnımız sertleşiyormuş hemşire söylemişti bir defasında
Semolinko Happysad bende 24+1 bu aralar karnimda sertlik oluyor taş gibi sizinde oluyormu aynı haftada olan hamislere sorayım bı dedim
Gulsah123bilir Tugce-89 hayır söylemedi sadece kemik yapısına göre erkeğe benziyor dedi ama 16 dan önce net birşey söyleyemem dedi bizde çok merak ediyoruz size peki 😅
Tugce-89 Gulsah123bilir banada söylemedi erken daha dedi 14 olsaydı tahminde bulunurdum dedi ama 16da tam söylerim dedi bizde heycanla bekliyoruz☺
Byzafrat51 8+3 Kusma mide bulantısı iştahsızlık yok çok rahat geçiyor sadece sık idrar var cinsiyet erkek diyorlar sizce 🤰🙄
Nayas Byzafrat51 ayni durumlar kusma ile erkk denmesi ama biyolojik bu durum hamişliginle . Ultrasyonda kiz gördük 🌸👪
Umaysmom__ Nes_rin cumartesi keseyi görmeye gideceğim ben biraz bekledim doktora gitmek için kese gözüksün diye gittiğimde eğer gözükür ise yazarım.
tugbaa1202 Dilekpink bi hap var ismi proglamdi sanirim onu kullanmanizi tavsiye ederim ben sabah aksam iciyorum eger unutayım veya saati gecsin mahfoluyorum
ozgeerkan73 Ksniak kusma çok vardı ilaç kullanıyorum kusma durdu ama mide bulantısı hala devam ediyor , işe geliyorum çok yorgun oluyorum , duygusallık, gerginlik var Sizde durumlar nasıl
Ksniak ozgeerkan73 bende de kusma durdu çok şükür, artık ilaç kullanmıyorum. Ama bel ağrısı başladı. Başım da devamlı ağrıyor. Kısacası her yerim🤣 Ama Allahtan kusma yok. Ben İzmir’deyim, ya siz?
Selinay04 21+3 midesi akşam yemeğinden sonra feci şekilde yanan varmı ? Maden suyuda fayda etmiyor 🤷♀️
Hlimee Baby8 tam 14 haftalığım başlarda geçmiyor gibi zaman ama çok çabuk geçiyor oysa Rabbim hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏