Duyguerbasbozkaya XbFfndisn1387 8+3 ama doktor gecen hafta bir hafta geriden geldiğini söyledi gec döllenme olabilir, onuncu haftaya kadar birsey söylemek doğru ol deyip cuma günü icin tekrar çağırdı 🤷🏼♀️
Duyguerbasbozkaya ayyucebozt 8+3 ama doktor gecen hafta bir hafta geriden geldiğini söyledi gec döllenme olabilir, onuncu haftaya kadar birsey söylemek doğru ol deyip cuma günü icin tekrar çağırdı 🤷🏼♀️
Duyguerbasbozkaya Merve34_ 8+3 ama doktor gecen hafta bir hafta geriden geldiğini söyledi gec döllenme olabilir, onuncu haftaya kadar birsey söylemek doğru ol deyip cuma günü icin tekrar çağırdı 🤷🏼♀️
Duyguerbasbozkaya XbFfndisn1387 8+3 ama doktor gecen hafta bir hafta geriden geldiğini söyledi gec döllenme olabilir, onuncu haftaya kadar birsey söylemek doğru ol deyip cuma günü icin tekrar çağırdı 🤷🏼♀️
scucer Baby8 34+3 uykusuzluk,bel sırt ağrıları,yalancı sancılar, halsizlik ama tek bir tekmesiyle herseyi unutturan bir bebis 🥰
Esranur55 aysnozclk çok olmasada ara ara özellikle çok ayakta kaldığım zaman oluyor doktor sordum normal dedi bebek büyüdüğü için
MerveDelikanli Tugcesa sadece akşamları 1tane içtim en etkili ilaç aslında çoğu memnun.5.ayıma kadar kullandım bıraktım.Kullanmadıgım gün kusuyodum
Mabelimoo-5 14+4 💕 bulantı ve kusmalar kısmen geçti diyebilirim ama ağzımdaki o ekşimsi tat çok rahatsız edici ne yapsam geçmiyor 🤮
kaderkct Yagmurrsu 6. Haftam dayım üç gün önce muayne oldum kalp atışı var ama çok az denildi dinletmek sağlıklı olmaz dedi doktorum
Kadersaahin kaderkct bende 6. Haftadayım perşembe günü gittim kalp atışını yoktu ultrason dan da görünmedi alttan muayene etti normal mi acaba
Mryftm34 Dilekpink ben zofer ilacı kullandım çok iyi geliyor doktorunuza danışıp alabilirsiniz 31.haftaya o getirdi diyebilirim beni
annelik_4 Beeyzanurr bacak ağrısı değilde kasık ağrılarım oluyor ayağa kalkınca göbeğime bir sancı giriyor😑
Mltm48 Mermir evet son günlerde daha çok hissetmeye başladım🥰 kıpır kıpır kelebek hissi gibi hissediyorum siz