RyEsa Dilekpink benimde bu zamanlarda başlamıştı ama aç kalınca ve suyu az tükettiğimde bulandığını farkettim suyu bol içmeye çalışıyorum uzun süreli de aç bırakmıyorum artık azaldı. Hangi durumlarda artıyor bulantınız kendinizi dinleyin öyle hafifletecek bir yöntem bulmaya çalışın
Dilmac Dilekpink prilam için alip yazdırın. Gecelerri 2 tane bebege hic bi zarari yok ben 8 aydir kullaniyorum hala bulaniyo midem cok berbat bisey . Hersey i denedim ben inanin gecmedi prilam geçirdi ama gunduz içmeyin uykudan kafayi kandıramazsınız.
Duyguerbasbozkaya ayyucebozt 8+3 ama doktor gecen hafta bir hafta geriden geldiğini söyledi gec döllenme olabilir, onuncu haftaya kadar birsey söylemek doğru ol deyip cuma günü icin tekrar çağırdı 🤷🏼♀️
Duyguerbasbozkaya XbFfndisn1387 8+3 ama doktor gecen hafta bir hafta geriden geldiğini söyledi gec döllenme olabilir, onuncu haftaya kadar birsey söylemek doğru ol deyip cuma günü icin tekrar çağırdı 🤷🏼♀️
Duyguerbasbozkaya XbFfndisn1387 8+3 ama doktor gecen hafta bir hafta geriden geldiğini söyledi gec döllenme olabilir, onuncu haftaya kadar birsey söylemek doğru ol deyip cuma günü icin tekrar çağırdı 🤷🏼♀️
Mltm48 Mermir evet son günlerde daha çok hissetmeye başladım🥰 kıpır kıpır kelebek hissi gibi hissediyorum siz
Duyguerbasbozkaya @“morpaqatya9”#p30852540maz 8+3 ama doktor gecen hafta bir hafta geriden geldiğini söyledi gec döllenme olabilir, onuncu haftaya kadar birsey söylemek doğru ol deyip cuma günü icin tekrar çağırdı 🤷🏼♀️
Esranur55 aysnozclk çok olmasada ara ara özellikle çok ayakta kaldığım zaman oluyor doktor sordum normal dedi bebek büyüdüğü için