Cankuss35 zeynonunannesiiii 15+2 ❤️ biran önce 20 lere 30 lara gelmek istiyorum 🥹ilk aylarıma göre halsizliğim falan baya azaldı ama yine de yatmak çok güzel ❤️😂
Beyzanurk Ben iki eğilip kalkayım gün içinde akşamları yerimden kalkamıyorum bel ağrısından daha çok erken ama öncesinde de belimde sorun vardı zaten 17+4 olduk 💕
Nalinnn14 zeynonunannesiiii 15+5 ten selam 😊 tahmini doğum tarihi 19 Haziran şimdilik bel ve kalça ağrısı var magnezyum ile biraz hafifledi şükür 🙏🏻
Yavru-kus zeynonunannesiiii zeynonunannesiiii bende 17+0 beklenen doğum tarihi 8 Haziran aramızda bir gün var ama bende 38 de doğum olacağını düşünüyorum yani hazirana aksamaz diye düşünüyorum bu mide bulantılarım ilaç sayesinde duruyor onun dışında bel ve kalça tarafım ağrıyor ama sürekli değil 🥰
Bebis-11 zeynonunannesiiii 15+0 kasıklarım ve belim çok ağrıyor heleki göğüslerimde ağrı acı neden geçmiyor acaba çok acıyor dokununca 40haftadan hesaplarsam 23haziran gibi ama kızım 11haziran doğumlu eğer doktorda uygun görürse bunuda o tarihte doğurmak istiyorum
Yeliiizzzz Bebis-11 göğüslerim benim de öyle çok acıyor kaşınıyor acıdığı için kaşıyamıyorum ve birden arı ısırıyor gibi acıyor normaldir diye düşünüyorum süt bezleri çalışıyor süt doluyor
eceyc314 16+6, 1 saat sonra 17 olacağız. Doktorum bir sorun olmazsa 1 haziranda sezeryan yaparız dedi ama daha erkende gelmek isteyebilir tabi bebiş😄
Bebis-11 Yeliiizzzz evet bencede öyle benimde çok kaşınıyor benim kızımda sonuncu ayda başlamıştı acımaya bunda başında başladı geçmiyor
Bus0672 zeynonunannesiiii hayır ben ilk gittiğimde sıkıntı çıkmazsa hamileliğinde en geç 38+5 kadar bekleriz dedi olur oda 30 Mayıs denk geliyo öncesi olur sonrası olmaz tabi ilk gibi 37 apar topar doğurmazsam 😂
Eda3838 22 hafta 5 gün benimde 2 mayıs tahmini günüm💙 sadece karnımın üst bölgesinde iki gündr damar çekiliyor gibi ağrı var normal mi ?
HilalinLinasi Benim 19+2 ilk çocuğum. Daha doğum şekiline karar vermedik 40 haftalık hesaplayınca 28 Mayıs’ta oluyor. Ben normal istiyorum bakalım bir sürpriz olmazsa🙏🙏
gmzeatsvr zeynonunannesiiii 16+0 bugün. Benimde 17 haziran görünüyor. Oğlum tam 39+0 da gelmişti bakalım bu minik ne zaman gelmek isteyecek 😍