Sym_nr Opheliaxxx uni baby almayı düşünüyorum yumuşatıcı alıp almamakta kararsızım kullanma diyen çok var
ug_fa-3diplomalianne Opheliaxxx YUMUŞATICI ASLA… deterjan da granül sabunlar kullanmayın kalıntı bırakıyor mutlaka hele ki bebek kıyafetleri düşük ısıda yıkandığı için tamamen arınmıyo makineyi de bozabilir, siveno, minoris ve green clean baby nin sıvı deterjanları içeriği en temiz olanlar kızım 2buçuk yaşında ben daha doğmadan aldım hala kullanıyorum 2.kızım için de devam ediyorum, leke çıkarıcı da green clean leke çıkarıcı var hem temiz hem güzel lütfen diğer markalardan uzak durun _annee Waffleveliyaninannesi Flamingo_1411 Yapiciikra dilekk11 Gizem3514 Sym_nr Ozlem2206 Baby_hurma
Cgdmerl Opheliaxxx mümkünse yumuşatıcı kullanmayın, zaten sıvı deterjan kullanımında ihtiyaç da olmuyor, yıllardır kendi kıyafetlerimiz için bile kullanmam ben alerjik astımim var yumuşatıcı bu tarz rahatsızlıkları tetikliyor.
Ozlem2206 Opheliaxxx ABC sıvı deterjan ve duru granül Matik güzel birde roxy granül yaz çiçekleri çok hoş hepsinden memnunum yumuşatıcı coook çok zararlı hele ki bebekler için kullanmazsiniz insallah
Baby_hurma Opheliaxxx e bebeğin leke cıkartıcısını aldım kullanmaya basladım memnunum bir çok kişide kullanıyor normal detarjanla cıkmıyor pek lekeler malesef
Baby_hurma ug_fa-3diplomalianne bende dalan granulun zeytınyaglın kullanıyorum Bide e bebegınkınenbı deneyım dedim aldım ama pudralı olanından oda guzel begendim
Eminesendur Baby me kullandım ilkimde çok güzek kokuyor hemde içeriği doğalmış bundada baby me den başka almam gibi
Angelotte Opheliaxxx Yumuşatıcı almayın bence ben bebek doğunca kendi çamaşırlarımıza bile koymayı düşünmüyorum evde kuruyacakları için kışın
eliflikli Yumuşatıcı kendi çamaşırlarıma da kullanmıyorum. Deterjan Life by fakir hem yerli hem de içeriği temiz 🙏🏻
2erkek1kiz Opheliaxxx siveno kullan canım ilk etapta sonuçta yeni Kiyafetler leke vs yok hemde yumuşatıcı gerekmiyor kokusu yok yani benim içim çok rahat etti siveno kullandım ama baby me toz sabun deterjan aldım ve baby me leke cıkarıcı aldım eğer lekelı kıyafetlerı olursa onu kullanıcam ama yinede yumuşatıcı almadım çok ağır korkuyor çoğu ama illa yumuşatıcı düşünüyorsan baby me yumuşatıcısı çok hafif yani rahatsız edici değil. Dalin ve uni baby yumuşatıcı çok ağır kokuyor ben aldım onları da denedım daha önce ama 1 kapaktan sonra başkasına verdim. Ben bebegımın kokusunu almak istiyorum yumuşatıcı değil bu benim fikrim tabiki. yani senin kendi zevkin kendi kararın yumuşatıcı konusunda 🥹
Feride_gnydn55 Duru bebek çamaşır tozu kullanıyorum doğal bebek kokusu gibi kalıcı kokusu var evim şimdiden bebek gibi kokmaya başladı önerebilirim arkadaşlar
Anonimoo Opheliaxxx siveno ve uni baby aldım yumuşatıcı almadım uni baby alırım belki ama leke çıkarıcıda baby me nin leke çıkarıcosı çok iyi diyorlar
gizem-cbn Opheliaxxx uni baby almıştım deterjanı ama yumuşatocı almadım yalan olmasın parfüm kokusu çok yoğun oluyor onlarda ama denk gelirsem bebekler için olana alırım
Gizemavs Ben siveno aldım kullandım ama sanki yapıs yapıs kalıyor gibi belki de ben fazla kullanıyorum bilmiyorum ama cok sevemedim 🤷🏻♀️
Ymr06 Opheliaxxx ben Eyüp Sabri Tuncer’in doğal sıvı çamaşır deterjanı çıkmış e bebekten onu aldım daha kullanmadım