yagmurus 19151992 devlet olunca ilgi yok afedersin de mala bakar gibi tavır sergiliyorlar yanımda Suriyeli bayan vardı sancıdan bağırıyor sanki bilerek mi yapıyor hemşire sen gel kadının ağzını kapat bir de azarlamasın mı bir daha sakın bağırdığını duymayayım diye
19151992 yagmurus inanmıyorum ya ne vicdansızlıktır bu. İşte bu tavırlara maruz kalmamak için özeli tercih ettim ama imkanı olmayan fiyatlar çok yüksek bu muameleye maruz bırakmak nedir yani insanları. Sanki keyfine bağırıyor sancı çekerken
yagmurus 19151992 aynen öyle yine hamileyim biraz korkmuyor değilim özele gidecek olsak altından kalkmayız kısmet artık
Gull_baby yagmurus ben doğumumu yaptım çok şükür doğumumuda devlet hastanesinde yaptım iyiki de yaptım hiç pişman olmadım
isum Gull_baby eşinizle bol bol korunmasız birliktelik yaşayın, meme ucu uyarısı yapın, parmak uçları ile sırtınıza masaj yapsın, bastırmadan, tüy dokunduruyor gibi, sıcak küvete girin, merdiven inip çıkın, daha ne diyim🤭
Gull_baby isum eşim görevde olduğu için bu süreçte yanımda değildi 3 gün önce doğum yaptım 3 gün suni sancıya rağmen doğumum olmadı sezaryen oldu