Gull_baby Kızlar ilk gebeliğim 40+2 ye girdik ama hiçbir şekilde sancı çıkmıyor doktorum sancı gelmezse ayın 8 inde doğumhaneye gelmem gerektiğini söyledi ama suni sancı verirler diye korkuyorum 😔
yagmurus Gull_baby sancın olmaza suni sancı veriyorlar benim suyun gelmişti ama sancım hiç yoktu 10 saat suni sancı çektim sonunda doğurdum
Edakrpnr_0 Gull_baby bende 40+2 deyim şuan ama bende de bi hareketlilik yok doktor iki güne bir gel kontrole dedi sadece nolucak bilmiyorum
Moms_0809 Gull_baby ayy canım bnde 40+1 korkuyorum bnde suni sancıdan 🥺Dr. Gıtmedıö bıle bekliyorum senin ılkmı dgumum bebısın cinsiyetı ne
Zeyasln Gull_baby sizi korkutmak amaçlı söylemiyorum kaka ön görülen birşey değil vakti dolan yapıyor kakasını doktorlar bunu ya su gelmesinde yada nst kalp atışlarından anlıyor doktor vakit vermiş ztn daha fazla beklenmeyeceği için
19151992 Haftada ne suyum geldi ne de açılmam oldu suni sancı istemedim o sancıya da daha dayanamadığım için spinal sezaryen oldum iyiki olmuşum üç kere kordon dolanmış zaten doğmazmış
yagmurus 19151992 benim suyum gelmişti sancı yok açılma desen sancı olmadığından 1cm bende istedim ama sezeryana almadılar
Gull_baby Moms_0809 evet ilk o yüzden ister istemez herşey insanın aklına geliyor kızım olacak kısmet olursa
yagmurus 19151992 bayağı ısrar ettik ailem de olsun suni sancıyı veriyor ama açılma olmuyor dayanamıyorum da sezeryan dedik başka hastaneye gitme şansımız var mı dedik çekeceksin sezeryana alamayız çocuk yapmasaydınız dediler bir de