Ben de bir doktorla buna benzer bi problem yaşadım. 2 sene oldu korunmuyordum 27 yasindaydim. Bir doktora randevu aldim ama o yokmus yerine baska bir doktora barkot kestiler. Gittim durumu anlattım. Hani bir hormon baksın bir yumurtalarima baksin diye. Adam jet hiziyla alttan muayene edip bana dediki hamilelik çok karisik işler. Olabilir de olmazda senin işin allaha kalmış. Dua et olsun falan dedi.
Dedim hocam bir sıkıntı mı var. Ben kontrol ettirmek icin geldim herhangi bir sorun yoksa tabiki bu nasip işi ama bir sorun varsa tedavisini olayim dedim.
Yooo birsey yok ama kan testinede gerek yok. Bazi insanlar 50 kere tup bebek dener gene olmaz. Sen otur dua et dedi. Baktim laftan anlayan biri degil iyi gunler deyip cıktım. Anında sabime sikayet ettim. Adamsan savunma istemisler. Tabiki birsey olmadı ama en azından benim gibi insanlar sikayet eder de sık birikirse belki bir gün işe yarar. Bu arada o adam o gun ultrasonla bakarken ben 5 haftalik hamileymisim. Evet belki ultrasonda goremezdi ama rutin kan tahlili isteseydi görürdü