Kizlar 23+1 de yani dün akşam üstü hafif ağrılarım vardı böbrek tasida dusurdugum için çok önemsemedim akşam eltim ve kaynim bize geldiler yemeğe yemeğimizi yedik çayımızı içtik ama artık duramıyordum eşimde hadi bi gidelim dedi onlar evine giderken biz onları evine bırakıp hastaneye gittik kadın doğum acilden giriş yaptırdım muayene oldum bebek iyi dedi kilosuna 625 gram dedi hocam sancım çok bu haftalarda doğsa bile yaşama sansi nedir dedim . Bana direk ne şansı ölü doğum yazar geçerim küçücük fetüs için hiçbir personelim ugrasamaz dedi nst ye gönderdi ama nasıl kötü oldum neyse nst çekildi ordaki hemşire baktı normal dedi doktorun yanına geç dedi tam oraya geciyordum ki doktorun yanındaki bayanla konuşmasını duydum . Benimle ilgili konuşuyordu eminim ( bide gelmiş yasarmi diye soruyor bana ne yaşaması be yoğun bakıma bile aldırmam dedi ) ağlayarak girdim içeri gitmek istiyorum dedim yılbaşı gecesi geldiğin hata hadi git dedi çok saçma bir tepkiydi ve hâlâ kendime gelemedim cidden direk ölürmu bebegim