13Gamze08 Hanımlar doktorum perinatolojiye gozukmemi söyledi ama devlet Hastanesi’nde bir türlü randevu bulamıyorum gittiğim özelde perinatoloji yok denildi acaba bütün ozellerde mi yok? Yoksa perinatoloji olan özel hastabeler varmı denk geldinizmi
071018 13Gamze08 merhaba bazı özel hastaneler de kadim doğum doktorlarının kendisi de yapıyor detaylı tarama ama devlette size gün vermek zorundalar
071018 13Gamze08 bende devlet hastane gitmsitim önce kadin dogum doktoruna gittim o yonlerdjrmisti beni detaylı icin gün verdiler ama uzak tarihe vermişlerdi o yüzden özel de yaptırdım
Ysmmn 13Gamze08 özel hastanelere haftada bir gün falan dışarıdan perinatolog gelebiliyo sorup ogrenebilirsiniz
Selcanunal2004 13Gamze08 bizde de kist gördüğü için geçem hafta gittim bende. Bide detaylıda gitmiştim Pendik medical parkta gittim ücreti de 3.250 tlydi
13Gamze08 071018 bana özeldeki doktorum perinatolojiye git dedi zaten kendisi ultrasonda bişey farketti perinatolojiye görün dedi ama burda yok dedi
13Gamze08 071018 işte özelde perinatoloji bölümü varmı onu bilmiyotum takipli olduğum hastanede yokmuş o yüzden bu postu açtım her ozel hastanede mi yok acaba diye
Gunes009 Özel hastanelerde de oluyor biraz daha büyük hastanelere bakın internet sayfalarında görünür varsa
13Gamze08 Selcanunal2004 nerde kist gördü banada bebeğin alın kısmında sislik var gibi dedi normal kafa yapisida olabilir başka biseyde olabilir dedi ama ben kendi doktoruma gitmemiştim başka doktora gitmiştim o söyledi perinatolojiye görün dedi kendi doktorum o gün acilleri aliyordu mecbur ona girmiştim
071018 13Gamze08 bende küçük ilçedeym hatta köy yani ama mecbur gittim oturdugum yakin bir ile özelde zaten gün alıyorsn o gün gidiyorsun detaylı tarama önemli gitmen senin için iyi
Selcanunal2004 13Gamze08 yumurtalıklarda gördüler Benim bebeğşm de kız Perinatolojiye gittim çarşamba günü Oda yumurtalıklarında değil dedi kızlık zarı oluşurken kapalı kızlık zarı oluşmuş. Bu nedenle yumurtalıklarının altında vajinanın orada su birikmiş dedi. Doğumdan sonra çocuk cerrahisi bakar zaten anlar dedi Kakasını yaparken atabilir sorunlu birşey değil dedi çok şükür Ama 1 hafta 10 gün ne çektim bana sor
13Gamze08 071018 siz özelde detayliya hangi uzmanlık alaninda girdiniz çünkü ben radyoloji uzmanınada girebilirim dedim ısrarla perinatoloji dedi doktor ve perinatoloji burda yok dedi
071018 13Gamze08 https://www.doktortakvimi.com/tedaviler-hizmetler/4-boyutlu-ultrason/osmaniye sizin için baktm bunlarla görüştünüz mu
Aysegul58 13Gamze08 Osmaniye devlet hastanesinde varmış. Kadin doguma randevu al ordan gondersn seni zaten direk randevu vermiyor ileri dereceli poliklinik sebebi ile. Simdi mhrs den denedim
071018 13Gamze08 detaylı taramaya perinatolji yapıyor sadece ama bazı kadim doğum doktorları da var yapıyor kendi bence siz arayınca detaylı tarama yaptırmak istiyorum diye belirtin hastanelere
GulserenKY 13Gamze08 Her özel hastanede olmuyor. Bulunduğunuz şehir için internetten bakabilirsiniz. Kimi doktor özel klinikte çalışıyor kimi özel hastanede. Devlette de oluyor ama randevu biraz geç çıkıyor.
13Gamze08 GulserenKY evet şu an araştırıyorum ama özel hastanelerde de göremiyorum perinatoloji uzmanı
GulserenKY 13Gamze08 İnşallah bulursunuz. Detaylı ultrason için mi arıyorsunuz yoksa bebekte bir sağlık sorunu mu var ?
Furkanhifa 13Gamze08 bende özele giriyorum bana da aynısı söylendi devlete normal gebe takipten randevu alıp gidebilirsiniz onlar sizi perinatolojiye yönlendirir. Ben ordan da sıra almadan perinatoloji bölümüne gittim baktılar.
13Gamze08 Furkanhifa evet ama çok süre kaydı oluyor ya 9 undan önce randevu bulamiyorum dokusunda kadın doğuma gitcem ordanda perinatolojiye gircem yada randevu vercekler zaman geçiyor