Hnd3535 svgzngn 37+4 olmuşumm sezeryan olacağım bebiş biraz iri:) 38 haftada alın dedim ama 39 bekleyelim diyor.. 8 inin oldugu hafta doğum gözüküyor inşallah doğuma alırsa beni 😄 henüz tarihimiz bile yok yani
svgzngn Hnd3535 Çok heyecanlı 😍 sağlıkls gelsin inşallah. Benim de bir hafta ileri de ilerliyor biraz iri. Normal görünüyor şuan için ama bakalım beyefendinin keyfine bağlı nasıl gelmek isterse ve ne zaman 🥰 beklemek çok sıkıyor insanı 😂
goncacem Firdevssongur svgzngn 25 ocak dedi ama benim kızın gelmeye niyeti yokmuş geçme 40ı geçme ihtimali de varmış 🙈 sizin doğum şeklinize karar verildi mi
svgzngn goncacem Nazlı olacak kızınız o halde desenize 🥰 Sağlıkla gelsin de ne zaman gelirse gelsin 😍 Benim normal ilerliyor ama kısmet bakalım her ikisine de hazırım artık kendisi nasıl gelmek istese 🥰
Nalia svgzngn biz de bugün 37+0 olduk ben sezaryen olacağım için haftaya salıya gün aldık inşallah hayırlısıyla kavuşcam kızıma 🥰size de hayırlı doğumlar inşallah 🌸
svgzngn Nalia Aynıyız 🥰 Bizim normal gibi görünüyor o yüzden mi gün vermiyor doktor bize. Kendiliğinden gelmesini bekleyince 40ı geçer diye korkmuyor değilim 😅 Sağlıkla kucağınıza alın siz de inşallah 🥰
svgzngn Blueberry0 Tahmin edebiliyorum bende çok sıkıldım. Hamilelik hiç bitmesin diyen biriydim üstelik şimdi iyiki de 9 aydan uzun değilmiş diyorum 😅 Yarın nst ye gireceğim bakalım bana ne diyecek doktor
Nalia svgzngn evet canım o yüzdendir benim 3.çocuğum ve diğer ikisi de sezaryendi bu da mecburi sezaryen 🥰
kafamdakifazlalik 31+2 🥹🥹 bir yanım korku dolu bir yanım ise heyecandan kıpır kıpır sağlıkla alın kucağınıza inşallah darısı bütün annelerin başına 🥹❤️
svgzngn kafamdakifazlalik Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza. Allah isteyen herkese de bu duyguları tattırsın. Kendinizi hiç korkutmayın Allah’ın izniyle her şey yolunda gitsin ve bebişinize kavuşun 😍
svgzngn kaderblkbs Yaklaştıkça cesaretimiz mi azalıyor acaba 🙄 Hayırlı sağlıklı bir şekilde alırız kucaklarımıza inşallah 🥰