Atlarlayasayan Nur92 ben dedim valla alınırsa da alınsın umrumda değil. O da çok meraklıyım senin memene demiştir içinden kesin :))
Ssseval Nur92 meme küçüktü hiç utanmadım😂😂 çocuğuemziremeyince yanımda kayınvalidem vardı o öğretti paşa paşa açıyosun. Onun dışında ulu orta tabiki kimse çıkartmıyodur. Ama birisi var diyede çocuk aç bırakılmıyo. Biraz sağa dön emzir
deletedmom6295 Nur92 arkadaşlarım falan laps diye çıkartıp emziriyor garip geliyor bana ama sanırım o an pek de meme olarak değil biberon gibi görülüyor o uzvumuz😀
Gmzcngi Nur92 o an neler olur bilemeyiz ama bende karsıyım öyle heryerde acanlara benim en yakınım bi duaya gittik acıverdi başka odalar warken heryer sıcakken sonucta biz inekler gibi değiliz ortada olsun herşey kapatabiliriz ince bir örtü ile ben sevmiyorum bi arkdasıma gittim oda üstünde hic bişey yok iki gögsüde acıkta cocuğu emziricekmiş öylece oturuyodu yatakta şok oldum bencede mahremiyet önce bilmediğim icin annem yardımcı olur belki ama eşimde olsa örtü kullanırım yada arkamı dönerim
BusraEda Bo25 abi değil o kelimenin doğrusu. Yorum düzeltilmiyor. Bir altta kelimenin doğru halini yazdım 😉
Mervekaya Nur92 hastanede neyse de cekinecegini dusunuyorsan evinde mutlaka al cocugunu odanda emzir. Pesjnden gelmemeleri icin de emzirmeye gidiyorum diye belirt. Ortu cok rahatsiz edici oluyor bence ev ortaminda bari rahatca emzirebil. Ilk basta bir cekince oluyor isyer istemez zaten lohusa psikolojisinde olacaksin başkalarından anlayis beklersin ama anlamayabilirler. O yuzden kesin bir tavirla bu davranisi devamli hale getirmelisin.
Oznr Nur92 valla bende oyle diyordum kaynanamin yaninda emzirmem diye. Hastanede yanimda kaldi emzirmeyi ogretti resmen kadin yara falan olmustu cok yardim etti o olmasaydi pes ederdim belki de e simdi de ayip yaninda emzirmem diye düşünmek sacma olur 😀
Oznr Nur92 hastaneden gekince iki meme acik ortalikta yara berelerle beraber emzirmkle sut sagma makineleriyle ugrasirken buldum kendimi. Duruma gore değişebiliyor yani.
Sevdalmira Nur92 kardeşim Doğumdan çıktı bebeği hemşire gelmeden emzirmeye başladı oda da kalabalıktı bebekte hemen tuttu hemşire bile geldiğinde ayyy hemen tutmuş memeyi dedi bir daha da emmedi bebek😔nazara inanıyorum o yüzden örtü kullanın emzirirken
Ssseval Sevdalmira aynı olay bana oldu bebek hemen emdi herkes şok, sonra bi bıraktı bir hafta uğraştık
Duyguanneoluyor Nur92 bnde kimsenin yanında emziremem emzirme örtüsünü nüfus cüzdanı gibi yanımızda taşicaz yapcak bişey yok 😀😀
Hanne Nur92 Emzirme örtüleri var çok güzel desenli , onlardan takabilirsiniz boynunuza, mahremlerin yanında kullanabilirsiniz çok da rahat olur, namahremin yanında zaten değil emzirmek , hiç durmamak bile gerekir lohusa zamanı.
Nur92 Hanne ben zaten erkeklerden bahsetmiyorum canım tabiki eşim hariç kardeşimin kaynımın yanında emzerecek halim yok kayınvalide görümce inn yanında diyorum :)
yagmurtpl Nur92 mesela ben arkamı dönüp öyle emziririm herhalde, oda değiştirmem sırf onun için ama ortalığa da çıkarmam herhalde yan dönerim arkamı dönerim Bi mesafe olur yine
Deletedmom58 Nur92 Bence anne bebek ne kadar yalnız kalırsa hem anne rahat hissediyor hemde bebek ve annenin sütü daha rahat geliyor. Bi yetişkin olarak düşünürsek biz yemek yerken çevremizde 3-5 kişi bizi izlese sinir oluruz heralde 😂
Eceeee SemraSnmezTuru kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum ama nasıl giderim emzirirken yanıma gelirse gelme derim bilmiyorum.arkadasım yanımda cıkardı emzirmeye başladı yürüyen koca çocuğu bu kadar samimiyete gerek yok diye düşünüyorum ben rahatsız oldum.