Bskrt Yldzhh özele gidiyorum allahtan 😬 ama devlette de çıkarlar ya sonuçta benm annem kayınvalidem söylerm yani, iki kişilikse odalar o kötü olur ama
SemraSnmezTuru Nur92 tabi canım insan o psikolojiyle neler neler düşünür. Şu anda bile çok alıngan ve gerginim 🤦🏼♀️
aysess Ben muslin örtü aldım onu atarım herhalde omzuma , tabi şuan böyle diyorum da bir süre sonra artık meme emzik gibi olacağı için insana da tuhaf gelmiyormus , öyle olmazsa :) Kızlar alt değiştirme için ne düşünüyorsunuz , geçen bir arkadaşım , senden birşey rica edicem ne olur çocuğun olduğunda altını başkalarının yanında değiştirme mahremiyete alissin dedi, çocuk sürekli alt degistirtecek nasıl olacak ki bende çok istemem tabi ki öyle başkasının yanında pis işlerini çocuğumun yapmaya :)
AlininAysesii Mahrem bi şey sonuçta, ben annemin yanında bile üstümü değiştirmedim. Herkesi yollarım, yapım gereği bu konuda sertim biraz herkes çizgisini bilecek.
NurDemir @aysess ben de alt değiştirme konusunda dikkat etmek istiyorum canım,hem mahremiyet duygusu gelişsin hem de ilerde çocuğum büyüyecek insanların gözünde o haliyle kalmasın istemiyorum.Ortam çok kötü hakikaten dikkat etmek lazım.
istanbulluanne Buseamaikizlerburcu Bende olan ondan da var valla rahatsz oluyorsa baska odaya gitsin benim bebegm daha 16 günlük oda oda gezip üşütemem Çocuğumu. Bunda ayip bsey görmüyorum ben.
Smyyglgn54 Nur92 eşim harici kimsenin yanında emzirmem. Kimse varsa bile yatak odama geçer orda emziririm🤷♀️kimsenin göğsümü görmesine gerek yok.
UcanHamile Gorumcem eşimin yanında bile pat diye açıp emzirmişti ben utanmıştım onun yerine. Annemin yanında bile açıp emzirebilecegimi düşünmüyorum
petitehatunn Eğer sevmediğim birileri varsa yanımda oda değiştiririm muhtemelen. Ama sevdiklerim gelmişse muhabbet koyuysa emzirme örtüsü veya müslin kullanırım yine açıkta emziremem. Ama tabi bekara karı boşamak kolay derler. doğunca görücez. 🤭
LinaDuru Asla emziremem annemin yanında bile olsa beni psikolojik olarak çok zorlar. Emzirme önlüğü aldım o yüzden. Belki zamanla anneme alısabilirim ama başkasının yanında emzirmeye alt değiştirmeye şiddetle karsıyım.
Defnemmm2301 Annesininbalbocugu işte eşimizin de anlayışlı olması gerekiyor eşim benim adıma konuşur zaten eminim de bakalım o gün gelsin de neler olacak görecz
Annesininbalbocugu Defnemmm2301 Eşim zaten soğukta öyle herkese gel demez 🤗 Şuan bile karnım çok berine akrabasına arkadaşlarina gelin felan demedi Sadece annelerimiz babalarımız kardeşler gelip gidiyor o kadar
Aski Nur92 valla ben her yerde emziriyorum. Bu üçüncü gebeliğim arkamı dönerim göğsüm görünmez üzerini kıyafetimle kaparım
Mmerwe Nur92 ben kayinvalide görümce kendi ailemden birisinin yanında bile açıp emzirmek istemiyorum göz sonuçta bu nazar flan değer
Pcoslubiranne Nur92 dogurun da görün hayirlisiyla.😂😂😂Ben annemin yaninda üstümü bile değistirmiyordum.Doğum da altımı bile annem aldı. Sonra açiyorsun gogsunu de kolu komsunun yaninda cekinme falan kalmiyor.
Atlarlayasayan Nur92 ben sadece annemin yanında emzirebildim ilk kızımda.utandım yani diğer insanlardan bunda da öyle olur heralde