asli_hmz ikra4533 bende merkezdeyim,ilk gebeliğimde Ömer Dündar’a gitmiştim suyum geldi 5 aylıkken açılmam olmuş ama doktorum yolunda diyordu herşey için,şimdi de doktor arayışındayım 3 haftalık daha yeni hamileyim çok şükür
Ozlem-111217 Bende şehir hastanesine gidiyorum Semih taşkent doktorum ona giden varmı acaba biraz sert biri ama işinde iyi diyorlar
ikra4533 asli_hmz anladm inşallah bunu sağlıkla kucağına alırsın bnce srhir hastanesi murat bey bana göre iyi
Julide92 HHazall24 merhaba bende Belgin hanıma gidiyorum 17 haftalık gebeyim doktorum da çok memnunum
esoerlk55 Julide92 ben yarın Belgin hanıma gidicem Hakan bey biraz motive sorunu var bence girmedim ama giden arkadaşlarımdan duydum siz memnun musunuz
Julide92 esoerlk55 ben çok memnunum her sorunuza sıkılmadan cevap veriyor ve detaylara dikkat eden içinizi rahatlatan biri. Ayrıca cinsiyet tahmini 10.haftada yaptı 3 hafta sonra kesinleşir dedi ve değişen yok erkek dedi ve hala aynı 😊hakan bey çok hızlı konuluyor anlamıyorum o yüz den ben gitmemiştim
esoerlk55 Julide92 gittim bugün ben bana kız cinsiyeti dediler dedim sonra evet kız dedi ilk erkek dedi bilmiyorum çok ilgilenmedi sanki kalp atışı bile dinletmedi normal her şey diyip gönderdi beni
Julide92 esoerlk55 ozel muayene gibi ilgilenemiyor evet ultrason 3 dk sürüyor sadece ama tüm sorulara cevap veriyor biz kez rahatsızlandım hemen çağırdı serum verdi sonra yanına çıkarttı beni teselli etti ilgilendi bebeğe baktı vb şeyler bana moral vermişti. İyi zamanda değil kötü anımda çok destek görünce bambaşka bir durum oldu benim için. Daha haftanız küçük isterseniz başka doktor ile de görüşebilirsiniz tabiki
Julide92 gulruba devlet olarak nereye ve kime gidiyorsunuz hangi aralıkları ile gidiyorsunuz beni de bilgilendirir misiniz çok sevinirim
gulruba Julide92 Manisa şehir hastanesine gidiyorum ayda 1 Özde Sakarya’ya yeni geldi bu doktor çok iyi çok ilgili güler yüzlü.
Julide92 gulruba anladım bende bir bakayım madem ayda bir görmek yetmiyor bebeği çünkü ay içinde bir belgine birde devlete giderim en azından 😊