LamiyaCetinkaya beyzanurytt Sizi çok iyi anlıyorum, benim ikinci olmasına rağmen şimdiden heyecanlıyım ne zaman doğurucam diye, 32+3üm. Mümkün olduğunca dikkatini dağıtmaya bak bu günlerde illa ki gelecektir ❤️
Zeynomsu beyzanurytt ben de ya takside doğurursam ya yolda doğarsa onun tribindeym😂 bana diyolar ki öyle kolay değil😅 ama benim hemşire bi arkadsşım dedi ki ben hastaneye gittim başı görünüyormuş fark etmedim direkt doğuma aldılar dedi. Doğum fobisi loanding😅
beyzanurytt Zeynomsu valla bende korkuyorum çıkamıyorum ne olur olmaz diye evdeyim hep su falan gelir malum engel de olamıyorsun bu duruma 😁😁
Zeynomsu beyzanurytt dur birbirimizi heyecanlandırmayalım şimdi😅😅 sen doğuranları dinle ben çok fransızım 😅😅
hashastohumu1 Ben 37+5 inanılmaz vajinada ağrı hissediyorum bebek karnımın altında hareket ediyor ettikçe vajinada bişey kımıl kımıl ediyo🙈 lavobaya gitme ihtiyacı oluyır sürekli ama idrarımı damla damla yapıyorum ve sürekli kasıklarımda ağrım var. Bakalım salı komtrol var 🙈
Zepeliz hashastohumu1 aynıyımmmm akşamdan beri yazdıklarınız tam ben ama bunlar nedir neden olur gerçek sancımı fikrim yok sadece korkuyorum 37+3 🥲
Sevdadeniz21 Aylasss97 benimde 2 gün ve herhangi bir şeklide ağrı yok sadece sertleşme var kasıklara ufak ufak ağrılar giriyor o kadar fazlası yok suni sancı olacak diye korkuyorum
Ilkyeroglu Sevdadeniz21 kaç haftalıksınız bende de 2 gündür kaskatı bir karın ve ara ara gelen ağrılar var
Aylasss97 Sevdadeniz21 Suni sancı olsun ya ben sezeryandan korkuyorum ya , gelmezsen bende suni olucam ama sezeryan daha zor ..
Melikenur55 beyzanurytt benimde 1gün diyor uygulamaya göre ama doktorum 42ye kadar bekletiyor gelmezse hiç belirtim yok 😣😣😣
Zepeliz beyzanurytt valla tam benım duygularla aynı post acmıssınız, korku heycan bilmemek daha kötü video falan izliyorum ama tam aradığımı bulamadım, vajinaya aşırı baskı hissediyorum saatlerdir bıcak saplanır gibi sırt bel agrısı yok ama anlamadım 🥲
beyzanurytt Zepeliz insan böyle bilmeye bilmeye yaşayınca daha da stresleniyor her şeye acaba mı diyor birde son zamanlar olunca doğum yaklaşınca diken üstünde oluyor 😅😅