Parsmommy Tamam teşekkür ederim folik asit almama gerek yok yani
Decavit
_yeni1tazeanne_ banada o verildi gerek yok almana dediler
_ruyaninannesi_ Tamam teşekkür ederim bende almayayım o zaman
_yeni1tazeanne_ 12.haftaya kadar folik asiti sanırım. Almanıza gerek yok, yazmadığına göre 🙃
_yeni1tazeanne_ 12 haftaya kadar folık asıt kullandım bıttı doktora soledıgımde banada decavıt yazmıştı 3 ay bıttıgı ıcın değer vıtamınlerde ıcerısınde olan ılac dedı
_yeni1tazeanne_ almana gerek yok zaten vitamine geçme zamanın gelmiş hem içinde de var folik asit ama normalde 12 ye kadar kullanılıyor folik asit
_yeni1tazeanne_ doktorun gerek gormediyse alma bnce
_ruyaninannesi_ Bişey demedi ama gerekte yokmuş belliki 🤗
11 e kadar folik asit kullanmadınız mı ?
En başından en sonuna kadar decavit kullandım hergun. Bugün bitti son kutu. 3 ocak doğum. Almadım 2 gün için yeni kutu
_yeni1tazeanne_ banada başta decavıt verdiler ama onun içinde 0.8 oranında folik asit var az dye içime sinmedi bide gebelık önceside başlamamıştm gttm pregnom aldım 3 ay kullandım doktor kontrolünde bunu kullanmak istiyorum dedm sonra 3 ay dolunca bırak dedi decavıte geç dedi
Minigiim-vebenn52 evet kullandım
Hey123 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah 🤲 bizlere de dua etmeyi unutmayın 🤗
Eliffdeniz Demekki decavit aynı şey folik asitle teşekkür ederim cevaplarınız için 🤗
_yeni1tazeanne_ tamam 12 den sonra folik asit bırakılıyor multi vitamine geçiliyor decavitte de az miktarda folik var
Minigiim-vebenn52 Tamam teşekkür ederim 🤗