Kızlar doktoruma söylemiştim folik asit yazmasını ama yazmamış bu vitamin hapını yazmış sadece bu ilaç folik asit yerinede geçiyormu yoksa yarın gidip folik asit almalımıyım yoksa sadece bu hap yeterlimi almama gerek yokmu
Decavit
_yeni1tazeanne_ haftanız nedir ?
_yeni1tazeanne_ haftanız nedir
- Düzenlendi
_yeni1tazeanne_ 12. Haftadan itibaren multivitamine geçiliyor yani decavitte multivitamin içinde folik asitte var diğer vitaminlerde
Parsmommy Tamam teşekkür ederim folik asit almama gerek yok yani
_yeni1tazeanne_ banada o verildi gerek yok almana dediler
_ruyaninannesi_ Tamam teşekkür ederim bende almayayım o zaman
_yeni1tazeanne_ 12.haftaya kadar folik asiti sanırım. Almanıza gerek yok, yazmadığına göre 🙃
_yeni1tazeanne_ 12 haftaya kadar folık asıt kullandım bıttı doktora soledıgımde banada decavıt yazmıştı 3 ay bıttıgı ıcın değer vıtamınlerde ıcerısınde olan ılac dedı
_yeni1tazeanne_ almana gerek yok zaten vitamine geçme zamanın gelmiş hem içinde de var folik asit ama normalde 12 ye kadar kullanılıyor folik asit
_yeni1tazeanne_ doktorun gerek gormediyse alma bnce
_ruyaninannesi_ Bişey demedi ama gerekte yokmuş belliki 🤗
11 e kadar folik asit kullanmadınız mı ?
En başından en sonuna kadar decavit kullandım hergun. Bugün bitti son kutu. 3 ocak doğum. Almadım 2 gün için yeni kutu
_yeni1tazeanne_ banada başta decavıt verdiler ama onun içinde 0.8 oranında folik asit var az dye içime sinmedi bide gebelık önceside başlamamıştm gttm pregnom aldım 3 ay kullandım doktor kontrolünde bunu kullanmak istiyorum dedm sonra 3 ay dolunca bırak dedi decavıte geç dedi
Minigiim-vebenn52 evet kullandım
Hey123 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah 🤲 bizlere de dua etmeyi unutmayın 🤗
Eliffdeniz Demekki decavit aynı şey folik asitle teşekkür ederim cevaplarınız için 🤗