Yenidoğan bebekleriniz için nasıl bir yatak aldınız?
Pamuk bambu yarı ortopedik vs... bebek için en uygun yatak nedir ? 🤔
    Anne yanı yatağı olarak kendimiz pamuktan yaptık. Beşik içine de Halsa markasından %100 dogal lateks ve organik pamuk kaplamalı bebek yatağını aldık. Çok güzel duruyor şimdilik. Yumuşaklığı gayet ideal 👌🏻
      Faji
      Anne yanı için yatak alacağım ben onun için kararsızım nasıl birşey almalıyım diye 🤔
      • Faji bunu yanıtladı.
        SeymaYldrmAkpunar sünger, elyaf, visco, lateksit (kimyasal lateks) sağlık açısından önerilmiyor. Yün de bebeğin alerjisi olma ihtimaline karşı riskli dolayısıyla sadece pamuk bambu ve lateks kalıyor güvenli malzeme olarak. Anne yanı beşikleri için hazır hiç bakmadım bilmiyorum ama bence bu üç seçenek en iyisi. Eğer maddi olarak karşılayabiliyorsanız pamuk alırken de organik olmasına özen gösterebilirsiniz. En azından dış yüzeyinin çünkü pamuklar depolanırken böceklenmesin diye çok fazla ilaçlandığını okumuştum. Özellikle de gıda kurallarına tabi olmadığından pamuk depolama denetimleri çok sıkı değil diye biliyorum. O şekilde bulamazsanız güvendiğiniz bir kumaştan örtü yaptırabilirsiniz üzerine ☺️
        SeymaYldrmAkpunar sen de arasdir canim yeter ki saglikli olsun bebek icin pamuk yatak evet ince ama ben de dikdircem isdediyim kalinlikda besiyin olcusune gore daha besikde almadim ahhhh neyi bekliyom ben ya 34 hafta olduk