Boncukk123 Gkbn2121 Allah nasib ederse Yağız Efe koyacağız bir de sadece eşimle ikimizin bileceği üçüncü bir isim daha olacak
Yagmurakyurek Gkbn2121 sevdiğim isimleri sizlere paylaşim size bizimde ogalnin ismi (yiğit Alp olcak nasipse ) Yiğit Alp Yiğithan Yiğit ali Ali Enes Alparslan Alperen Ömer Asaf Ömer Ertan Emir Asaf Emirhan Emircan Buğra Poyraz ege Poyraz ali Umut ege Atlas Alpay Muhammed Emin Muhammed Batuhan Miraç Altay Umutcan Emir Asaf Ali Asaf Asım
-merve13 İlk çocuğumuzda isim belliydi ikimizinde hayaliydi Ensar Yekta gerçeğimiz oldu şükür 🥰❤️ ama ikinci çocukta erkek olunca bizde kararsız kaldık araştırırken ikimizde aynı isimi beğenmişiz Zeyd olucak nasipse 😍
Srfclkkl Gkbn2121 Erkek ismini bende eşime bıraktım ilk Doruk diyordu şimdi Çınar oldu doğuma kadar değişecek belli ki bizimde bak bu iki ismi de düşünebilirsin 😁
RezMom Gkbn2121 Ali Mirza koycaz büyük ihtimalle ama Duha ismi de çok hoşuma gidiyor onun dışında Musab Enhar Enis Azer Araf Asaf Alihan Meriç Mahir Dara Seç beğen alll 😂 😂 😂
Yunel Gkbn2121 ben burak koyucam hayırlısıyla inşallah ilk oğlumun adıda akif fikir olsun canım hayırlısıyla sağsalim kucağına alırsın inşallah
Egemoms1303 Gkbn2121 bizde de kararsızlık halâ var o kadar anket yaptm burda adam ikna olmuyor 😂😂 Bende diyorum nüfusa giderken arada kaldığımız isimleri sırayla say kapıdan girerken en son çıkanı koy gel 😂😂