Ozr42 Biz selim koyacağız . Alternatif isim olarak beğendiğim kerem, asaf, umut, yağız, hamza, uhud, emin, kutay, deniz , toprak, alperen , yunus, yiğit, ali
Bayramiye Benim de az kaldı kızlar Karan koycaz adını bebeğimin Alparslan, Yağız isimlerini de çok beğeniyorum size fikir olur belki
Gmzgkck_ Kız okadar nasıl bekledin 😀 ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez kız erkek isim olarak seçtim hangisi olursa hazır olsun diye Oğlum olacak nasip olursa Ahlas Halit koyacağız ismini Ahlasi eşim seçti Halit rahmetli dayımın adıydı liseden beri hayalimdi.
Gkbn2121 Gmzgkck_ ya herkesin varmış bir hayali ya da eşiyle önceden konuşmuşlugu biz eşimle rahatlıkta tavan yaptığımız için son güne kadar da isimsiz kalabilmeyi başardık hatta üç gün kaldı diyorum nüfustan da on günümüz var diyor düşünün 😂😂😂
cokbilmismom Kız nasillll seçeneğin bile olmaz hiç mi beğendiğin bir isim yok 😂 Biz Ata koyacagiz💙 Diğer düşündüklerimde Ediz Ege Alp Aslan Atlas hoşuma gidenler
Gkbn2121 cokbilmismom kızım var adı Arya onunla uyumlu olsun dedim herkes Aras dedi Aras kargo olduğu için bende kargo manyağı olduğum için koymayacam valla böyle böyle eledik isimsiz kaldık sonunda acil yardima ihtiyacımız var 😂😂
Tatar59 Gkbn2121 Kutsal eşimin ismi. Çok sevdiğim bayıldığım bir isim. Babasının ismini koymak saçma olmasa ben de koyacaktım 🤭 Anıl koymayı düşünüyoruz veya Selçuk
Egemoms1303 Gkbn2121 bizde de kararsızlık halâ var o kadar anket yaptm burda adam ikna olmuyor 😂😂 Bende diyorum nüfusa giderken arada kaldığımız isimleri sırayla say kapıdan girerken en son çıkanı koy gel 😂😂
gdaslik Gkbn2121 uygar. Çok güzel isim. Bizim kızımız var zeynep. Şuan yine hamileyim erkek olursa ismi belli uygar olcak.