Waffleveliyaninannesi yenidenanne34 bana 10 gün sonra çıkar dediler çıkmadı tam 1,5 ay bekledim ve en sonunda hastaneye gittim neden hala çıkmadı diye laboratuvardan elden aldım sonucu tam bir rezillikti size önerim 20 gün bekleyin sonra hastaneye gidin hala çıkmadıysa elden vereceklerdir
yenidenanne34 Waffleveliyaninannesi 1.5 ay icinde hic mi hastaneye gitmediniz ? Ayni gün ikili test yaptirdigimiz arkadaşınki çıkmış o yuzden benimkide çıkmıştır diye düşünüyorum
Ciwan-76 yenidenanne34 aynı yaştayız 🤗 sorun çıkmaz. Bende preeklamsi riski çıktı tansiyonum yüksekti ve bir damar malesef çocuğu besleyemiyordu. Ve zaten elime verdikleri kağıtta yazıyordu aspirin kullanılması açısından değerlendirilmeli diye. Ecopirin baslamisti doktorum. Sana birşey demedilerse sorun yoktur stres yapma hiç, sorun olsa zaten ikili test yapıldığı gün söylüyorlar 🥰
yenidenanne34 Ciwan-76 cok gecmis olsun canim ilacini düzenli kullan biseycik olmaz insallah 🤍 ya beni düşündüren acaba yaştan dolayi risk çıkar mı diye aslında yoksa benimde icim rahat ultrason muayenesi guzel gecti cok şükür oyle ki cinsiyetini bile söyledi ayse betül hoca 😅🥰🥰
Ciwan-76 yenidenanne34 bende Gizem Ceren Ekici’yi seçiyorum genelde ama sanırım orada oturanlar kendileri değil 😅 Ayşe Betül Hanım’a bir kere denk gelmiştim randevuda Gizem Hoca yakın tarihte olmayınca, ama kendisi değildi içerde oturan 🥲
yenidenanne34 Ciwan-76 ben tanimiyorum bile ama ismiyle seslenince ordakiler heh tamam dedim 😄 yaninda da bir bey vardi asistandi muhtemelen anlatiyordu çünkü ona
Ciwan-76 yenidenanne34 o zaman kendisidir denk gelmiş sana 😅 şanslısın. Ben de Hatice hoca ya denk gelmiştim o şekilde onda genç bir asistanına anlatıyordu. Ama riskli gebe polikliniğinde tabi yani gebe 2 de.
gkcsyc 22 Ocak a randevu aldım, Zeynep Kamil perinatoloji 2li test polikliniğine, önce ultarasonla muayene edip sonra mı kan istiyorlar, tansiyon hastasıyım, süreç nasıl ilerliyor bilgi verir acaba tecrübeli anne adayları