baab1 morpaqatya9 Evet oan kan şekerim ölçüldü baya düşük çıktı. Hemsıre hıc yoksa cantanızda bı kup seker bulundurun dedi bu durumlara karsı. 🌸
Sadelim morpaqatya9 olabilir kan degerlerin nasil.dusuk.oldugundada tansiyon düşüklüğüne sebep oluyor sağlık ocağı kontrolleri oluyor o zaman ölçtür bakalım yada yakınsa gidip olcturebilirsin istediğin zaman
Gulyldrm_44 morpaqatya9 Sanki kan şekerin düşmüş, benim de düşüyor ama ben kusuyorum. O yüzden baş ucumda şeker tutuyorum her zaman.
Gulyldrm_44 morpaqatya9 Yanında şeker bulundur canım, tansiyon için de kan şekeri düşmesi için de anında kurtarıcı oluyor bazen.
Mervettas morpaqatya9 benim de bu başıma şeker testi yaptırdıktan sonra geldi kan şekerin düştü muhtemelen canm sen doktoruna bir sor sürekli oluyor mu biraz da takip et bakalım.
morpaqatya9 Mervettas o günden sonra hiç olmadı doktora gittiğim vakit durumu anlatacağım bakalım ne dicek
hayalim35 morpaqatya9 23+5 haftalığım bnde de oluyor başım dönüyor ve birden bi sıcaklık iniyor vücuduma titriyorum tansiyon die düşünüyorum bnde bişiler atıştırınca geçiyor
hayalim35 morpaqatya9 hemde ne zor 3.gebeliğim böyle bişi görmedim ne ağrı bitiyor ne yorgunluk bitiyor rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🌸