Tugba92 ya ben bisey anlayamadım.ben gecelik formunu hic kullanamiyorum ama piyasada bi lohusa geceligidir dolaniyor. Bi espirisi var mı bunun? Yani ben ihtiyaç listeme koymadım bunu da
    Emell gecelik boydan olduğu için daha kolaylık diyorlar ama bilemedim ben de çok yüksek fiyatları da
      Tugba92 ya işte bi pazar oluşturulmuş ve öldüm fiyata . Yazık yani. Pijama candir👍
      Bugün bitane lohusa pijaması aldım doğumdan sonra eve gelince rahatca giyineyim diye 120 ye aldım bitanede elbise sabahlık alayım diyorum
        Tugba92 tatlım ben doğum yapalı 2ay oluyor çok araştırmıştım. Gecelik olarak cossybyaqua tercih ettim ama pahalıydı evet, Bone marka aldım bir tane de gecelik o da daha uygundu fiyat olarak. Tuba’nın pijamasını aldım o marka da güzel, LCW’den alabilirsin uygun fiyatlı oluyor orda. Onun dışında lohusam.com, lohusasepeti gibi sitelerin outlet ya da indirimli ürünlerine bakabilirsin. Instagramda 3lü takım satan da vardı çok memnunlardı onlinecamasir.comm diye bir sayfa sanırım en mantıklı bu bak oraya mutlaka ben aldıktan sonra görmüştüm yoksa direkt ordan da alabilirdim. Kolay gelsin 💐
          Tugba92 canım civilin mağazasında uygun fiyatlı bir şeyler görmüştüm normal pijama alırken de 60-70-80 tl ödüyorsunuz artık önden düğmeli iyi bir şey almak istediğinizde. Civilde de pierre cardindi sanırım gecelik o da bu fiyatlardaydi. İnternet mağazasında görmeyebilirsin normal mağazasına gidip bakabilirsin.
          Tugba92 ben bugün kalin bir sabahlik bir pijama takimi birde gecelik ve sabahlik aldik yuzde 40 indirim oluyor 200 uzerine onada tac terlik aldim jarpier outletten instagramdan cok ucuza geldi bakmani oneririm.
          Tugba92 hamileçarşım die bi instagram sayfasından aldım şuanda indirim var bi bak istersen
          Tugba92 https://instagram.com/missdunyalissa?utm_source=ig_profile_share&igshid=1i2uk7pgbg6cn bu siteye bakabilirsin ben başka yerden almış bulundum ve piyasaya göre çok uygun geceliğimi Tahtakaledn aldım sabahlıklı pijamamıda Evime yakın bi magzadan onunda sabahlığı var Doğumdan sonra ziyarete eşimin arkadaşları fln gelirse diye sabahlık aldım yada Ayağa kamlmam gerekirse diye tesettürlü olunca bi pijama ile durmamam ben üzerine bi sabahlık kapatır kalçamı fln diye öyle aldım
          Bhr075 Havuzluhan canım adı ☺️ Şimdi gidip yavuzlunhann diye arayanlar çıkabilir
            Tugba92 valla ben önden düğmeli normal bi pijama aldım gelmesini bekliyorum gecelik içinde lcw bakcam bi tane daha normal pijama alırım önü düğmeli oldu bitti lohusa geceliği pijaması deyince 2 katı fiyat biçiyorlar ki bence gerek yok dantelli falan ben giymem 😄
            Emell gecelik sezeryan olursa ragat ediyomuşsun diye duydum bende ne olur olmaz diye bi tane koycam ucuz bisey alcam tabi lcwda falan var
            Eminönü havuzluhandan 80 tl ye gecelik aldım. Pijama takımını da burda bi çamaşırcıdan 120 liraya almış kaynanam sağ olsun
            Bir de sanırım şu gelinlik gibi olan gösterişli takımlar pahalı oluyor